AcasaCuvant cheie - panouri solare incalzire apa
decor cheso energy

Avem 6 vizitatori și nici un membru online

Oricine, oriunde, oricand:

PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII, CASA INTELIGENTA, CHESO ENERGY.

Soare, lumina si caldura.

Compania CHESO  ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:  9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau. Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau. 

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.
 
 Daca aveti intrebari sau doriti sa solicitati informatii aditionale despre produsele si/ sau serviciile noastre, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa: contact@cheso.ro

Intretinere echipamente Cheso Energy panouri solare turbine eoliene centrale termice panouri radiante invertoare incalzire pardoseala Iasi instalatii

          CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

            Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam un raport preturi / calitate intr-o plaja care sa satisfaca toate dorintele. 

Compania CHESO ENERGY va ofera pentru casa/ spatiul dumneavoastra solutii pentru instalatii, sisteme hibride: energie electrica si termica obtinute din surse regenerabila - solara, eoliana, geotermala, combinata cu energie din surse conventionale - lemn, peleti, carbune, gaz metan, curent electric.

 CHESO ENERGY ofera servicii pentru intretinere / mentenanta panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

 

          Fie ca aveti nevoie de intretinere pentru panourile solare instalate (panouri nepresurizate, panouri solare U pipe pentru 3 anotimpuri, panouri solare "i" heat pipe 4 anotimpuri, panouri solare sisteme split, panouri solare incazire apa, panouri solare aport caldura, panouri solare), panouri fotovoltaice (panouri fotovoltaice monocristaline sau panouri fotovoltaice policristalina), turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii Cheso Energy va ajuta.

         Impreuna cu Cheso Energy puteti incheia un contract de intretinere / servisare / mentenanta / efectuare revizii pentru echipamentele detinute din toate gama de panouri solare, panouri fotovoltaice, turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii. De asemenea daca vrei sa va largiti afacerea in domeniul energiei regenerabile sau doar vreti mai mult confort de la casa sau spatiul dvs., vreti sa scadeti cheltuielile cu incalzirea locuintei/biroului dvs. care in conditiile climaterice de iarna in Romania genereaza cheltuieli considerabile, Cheso Energy va sta la dispozitie cu consultanta, montaj, servisare in garantie si postgarantie pentru panourile solare (panouri nepresurizate, panouri solare U pipe pentru 3 anotimpuri, panouri solare "i" heat pipe 4 anotimpuri, panouri solare sisteme split, panouri solare incazire apa, panouri solare aport caldura, panouri solare), panouri fotovoltaice (panouri fotovoltaice monocristaline sau panouri fotovoltaice policristalina), turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii eletrice, instalatii termice, centrale cu gazeificare, centrale pe gaz, centrale pe lemne, cazane.

 

INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.

Cheso Energy este desemanata de catre Compania Senersun Premium Intaller in Romania. Experienta noastra si proiectele realizate, calificarea si tehnologiile folosite, si in special panourile de cea mai buna calitate fac colaborarea cu Cheso Energy alegerea ideala pentru proiectul dumneavoastra.

CHESO ENERGY Instalator Oficial PREMIUM pentru SENERSUN in ROMANIA

Romania Premium

 
MENTENANTA PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
 
 

 

 

Panouri solare. Panouri fotovoltaice. Turbine eoliene.

“Energie verde este energia obtinuta din surse regenerabile: energie solara, energie eoliana, energie hidro, energie geotermala, energia biomasei.”

Panouri solare cu tuburi vidate pentru incalzire apa calda.

PanourisolaretermiceI-heatpipeinstalatepeacoperisCHESOPanouri solare apa calda, cu tuburi vidate de sticla borosilicat, nepresurizate sau presurizate in tehnologie U pipe si I heat pipe, reprezinta varful tehnologiei in materie de elemente termice capabile sa capteze radiatia soarelui in procente de 90-92%. Panouri solare se folosesc cu precadere pentru incalzire apa calda menajera - ACM - si cu rezultate - eficienta termica foarte buna - pentru aport la incalzire in sezonul rece, iarna, in configuratie sisteme de incalzire separate Split.

 

 

DACA VREI SA SCAPI DE GRIJA REVIZIILOR, A NEPLACERILOR CAUZATE DE AVARII NEPREVAZUTE SAU CAUTI UN PARTENER DE INCREDERE INCHEIE UN CONTRACT INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, CONTRACT INTRETINERE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE TURBINE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE INVERTOARE, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE CENTRALE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE AER CONDITIONAT, CONTRACT INTRETINERE POMPE DE CALDURA, CONTRACT INTRETINERE PANOURI RADIANTE, CONTRACT INTRETINERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII.

Panouri solare cu celule fotovoltaice.

panousolarPanouri solare fotovoltaice, numite si panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, transforma/ convertesc lumina/ radiatia soarelui in energie electrica. Este singura forma de energie regenerabila care se obtine folosind numai componente statice - nu exista nici o piesa/ mecanism in miscare - ceea ce reduce la maxim cerintele/ cheltuielile pentru montaj, instalare, intretinere, creste fiabilitatea sistemului format din panouri fotovoltaice si lungeste perioada de utilizare pana la 30-40 ani.

 

SERVISARE PANOURI SOLARE TERMICE, SERVISARE PANOURI FOTOVOLTAICE, SERVISARE EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, SERVISARE INVERTOARE, SERVISARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, SERVISARE CENTRALE TERMICE, SERVISARE AER CONDITIONAT, SERVISARE POMPE DE CALDURA, SERVISARE PANOURI RADIANTE, SERVISARE INCALZIRE IN PARDOSEALA, SERVISARE INSTALATII.

 

Eoliene - turbine eoliene.

C.H01.3000SatuNouEoliene, turbine eoliene. Energia eoliana este gratuita si regenerabila - vantul se produce natural si il avem in permanenta fara costuri cu 'materia prima' si oricat am consuma din energia lui nu se va termina nicidoata, atat timp cat soarele va incalzi pamantul. Eoliene, turbine eoliene; energia eoliana este "curata" - nepoluanta. Spre deosebire de centrale electrice conventionale, centralele eoliene nu emit noxe, poluanti sau gaze cu efect de sera.

 

VERIFICARE PANOURI SOLARE TERMICE, VERIFICARE PANOURI FOTOVOLTAICE, VERIFICARE EOLIENE,  VERIFICARE TURBINE EOLIENE, VERIFICARE INVERTOARE, VERIFICARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE,  VERIFICARE CENTRALE TERMICE, VERIFICARE AER CONDITIONAT, VERIFICARE POMPE DE CALDURA,  VERIFICARE PANOURI RADIANTE, VERIFICARE  INCALZIRE IN PARDOSEALA, VERIFICARE INSTALATII.

Centrale termice. Panouri radiante. Incalzire in pardoseala.

Sisteme de incalzire cu surse conventionale: energie termica prin convectie obtinuta cu Centrale termice pe lemne, centrale termice pe gaz, centrale electrice si incalzire radianta cu panouri radiante si incalzire in pardoseala.

Centrale termice.

AtmoscazancugazeificareCentrale termice - Cazane apa calda de fonta sau otel. Caldura, incalzirea unei locuinte cu centrale termice, indiferent daca stam la apartament la bloc sau la case, vile, este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam si asta datorita cresterii in permanenta a pretului/ costului combustibilului. Ce folosim pentru incalzire? Centrale termice pe lemne cu vaporizare, centrale termice pe gaz in condensatie sau centrale termice electrice? Ne gandim si la preturi? Pentru a raspunde trebuie sa luam in calcul eficienta energetica a echipamentelor si a instalatiei termice, inclusiv a particularitatilor termice a fiecarei cladiri, indiferent daca este apartament la bloc, casa, vila, spatiu comercial sau hala industriala.

Panouri radiante infrarosu.

PanouriradiantesalonPanouri radiante infrarosu - incalzire radianta. S-a scris mult si se comenteaza in permanenta pe forum,blog despre eficienta termica, confortul, aspectul placut, usurinta montarii, pretul scazut, efectele benefice asupra sanatatii, economiei la factura pentru incalzirea spatiilor, fie ca se folosesc in locuinte - apartamente, case, vile, fie in sedii comerciale, spatii de productie sau de interes public. Daca punem intr-o balanta avantaje si dezavantaje ale incalzirii radiante cu panouri radiante infrarosu o sa observam ca aceasta - balanta - o sa se incline in favoarea comerciantilor care au un interes mai mare in comercializarea/vanzarea sau in favoarea beneficiarilor care deja au acest sistem instalat.

Incalzire in pardoseala.

IncalzirepardosealaIncalzire in pardoseala - incalzire radianta - este primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand construiti, renovati sau reparati o locuinta. Practic, acest tip de incalzire radianta - caldura in pardoseala - pardoseala incalzita are numai avantaje, indiferent ca este electrica (IPE) sau cu agent termic apa calda (IPAT). Confortul! E cineva care nu-si doreste iarna o pardoseala calda? Ce poate fi mai minunat decat sa mergi in piciorele goale - in toiul iernii - pe gresia din salon, bucatarie sau baie si sa simti caldura? Ce poate fi mai minunat decat sa-ti vezi copiii sau nepotii mergand in "patru labe" sau jucandu-se toata ziua pe o pardoseala incalzita?

 

 

CONTRACT INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, CONTRACT INTRETINERE EOLIENE,  CONTRACT INTRETINERE TURBINE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE INVERTOARE, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE CENTRALE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE AER CONDITIONAT, CONTRACT INTRETINERE POMPE DE CALDURA, CONTRACT INTRETINERE PANOURI RADIANTE, CONTRACT INTRETINERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII.

 

Instalatii. Instalatii electrice, termice si sanitare. Aparate aer conditionat inverter.

CHESO ENERGY va ofera consultanta, elaborarea de studii tehnice pentru instalatii, preturi, durata executie, consiliere in gasirea celor mai bune solutii practice - tehnice, incluzand oferte de materiale, executie, contracte de garantie si postgarantie, anteprenoriat, diriginte de santier, servicii de facility management incluzand operare si intretinere BMS.

Instalatii electrice

Instalatii electrice si automatizari:

- electrotehnice

- electromecanice

- hidraulice

- pneumatice

Retele si instalatii electrice medie si joasa tensiune;

Tablouri forta, comanda, control si semnalizare;

Sisteme reglare automata locala si de la distanta;

Sisteme supraveghere video si/sau audio, echipamente spion;

Sisteme antiefractie radio si/ sau infrarosu, control acces;

Sisteme de protectie perimetrale;

Alarmare si stingere incendiu, instalatii de stins incendiu;

Automatizari porti, usi industriale si casnice

Instalatii termice.

Instalatii termice pentru centrale, cazane termice;

- arzatoare, termoconvecoare pe gaz/GPL/motorina;

- generatoare aer cald;

- instalatii ventilatie aer cald/rece;

- instalatii de climatizare, aer conditionat, dezumificatoare si umidificatoare aer;

- retele industriale, comerciale si casnice apa calda/rece;

- pompe de caldura;

- uscatoare industriale.

Instalatii sanitare.

Instalatii sanitare, retele de apa tehnica si potabila interioare si exterioare;

- sisteme de canalizare, instalatii pluviale.

 

MENTENANTA PANOURI SOLARE TERMICE, MENTENANTA  PANOURI FOTOVOLTAICE,  MENTENANTA EOLIENE,  MENTENANTA TURBINE EOLIENE, MENTENANTA INVERTOARE, MENTENANTA INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, MENTENANTA CENTRALE TERMICE, MENTENANTA AER CONDITIONAT, MENTENANTA  POMPE DE CALDURA, MENTENANTA PANOURI RADIANTE, MENTENANTA  INCALZIRE IN PARDOSEALA,  MENTENANTA INSTALATII.

 

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.

Compania CHESO ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.

CHESO ENERGY Calea Chisinaului nr. 43 Iasi IS 700179 Romania

0727 707 202 e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Oricine, oriunde, oricand:
INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, INTRETINERE EOLIENE,  INTRETINERE TURBINE EOLIENE, INTRETIENRE INVERTOARE,  INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, INTRETINERE CENTRALE TERMICE,  INTRETINERE AER CONDITIONAT,  INTRETINERE POMPE DE CALDURA, INTRETINERE PANOURI RADIANTE, INTRETIENERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, INTRETINERE INSTALATII.
 
 

24/24, 7/7 apelati serviciul Call Center 0727 707 202, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Optmization - Optimizarea sistemelor casei inteligente prin Cheso Energy

Cheso Energy panouri solare turbine eoliene centrale termice panouri radiante invertoare incalzire pardoseala Iasi

 

 

Control

Home

Energy

System

Optimization

             Din punct de vedere tehnic si functional orice sistem sau mecanism poate fi imbunatatit, modernizat, optimizat. Optimizarea unui sistem sau mecanism are la baza nevoia de a economisi resurse si a imbuntati eficienta. Si in cazul unei case economia de energie, combustibil, utilitati este foarte importanta asa cum castigul a cat mai multa caldura, lumina, eficienta din aceeasi cantitate de resurse este la fel de bunavenita.

             Sistemele casei inteligente tind sa produca maximul posibil din resursele existente si sa economiseasca pe termen lung resurse financiare din partea proprietarului. 

            Casa inteligenta isi propune sa foloseasca cat mai putine resurse din afara, si sa isi produca pe cale naturala resursele pentru functionare. Energia regenerabila este un factor extrem de important in proiectul casei inteligente, deoarece acestea produc in mod nepoluant energie electrica pentru sistemele casei si energie termica pentru incalzirea locuintei si apa menajera. 

CHESO ENERGY importa, distribuie si  instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

            Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam un raport preturi / calitate intr-o plaja care sa satisfaca toate dorintele. 

Compania CHESO ENERGY va ofera pentru casa/ spatiul dumneavoastra solutii pentru instalatii, sisteme hibride: energie electrica si termica obtinute din surse regenerabila - solara, eoliana, geotermala, combinata cu energie din surse conventionale - lemn, peleti, carbune, gaz metan, curent electric.

 

“Energie verde este energia obtinuta din surse regenerabile: energie solara, energie eoliana, energie hidro, energie geotermala, energia biomasei.”

 

 

Panouri solare cu tuburi vidate pentru incalzire apa calda.

PanourisolaretermiceI-heatpipeinstalatepeacoperisCHESOPanouri solare apa calda, cu tuburi vidate de sticla borosilicat, nepresurizate sau presurizate in tehnologie U pipe si I heat pipe, reprezinta varful tehnologiei in materie de elemente termice capabile sa capteze radiatia soarelui in procente de 90-92%. Panouri solare se folosesc cu precadere pentru incalzire apa calda menajera - ACM - si cu rezultate - eficienta termica foarte buna - pentru aport la incalzire in sezonul rece, iarna, in configuratie sisteme de incalzire separate Split.

Panouri solare cu celule fotovoltaice.

panousolarPanouri solare fotovoltaice, numite si panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, transforma/ convertesc lumina/ radiatia soarelui in energie electrica. Este singura forma de energie regenerabila care se obtine folosind numai componente statice - nu exista nici o piesa/ mecanism in miscare - ceea ce reduce la maxim cerintele/ cheltuielile pentru montaj, instalare, intretinere, creste fiabilitatea sistemului format din panouri fotovoltaice si lungeste perioada de utilizare pana la 30-40 ani.

Eoliene - turbine eoliene.

C.H01.3000SatuNouEoliene, turbine eoliene. Energia eoliana este gratuita si regenerabila - vantul se produce natural si il avem in permanenta fara costuri cu 'materia prima' si oricat am consuma din energia lui nu se va termina nicidoata, atat timp cat soarele va incalzi pamantul. Eoliene, turbine eoliene; energia eoliana este "curata" - nepoluanta. Spre deosebire de centrale electrice conventionale, centralele eoliene nu emit noxe, poluanti sau gaze cu efect de sera.

 

 

Centrale termice. Panouri radiante. Incalzire in pardoseala.

Sisteme de incalzire cu surse conventionale: energie termica prin convectie obtinuta cu Centrale termice pe lemne, centrale termice pe gaz, centrale electrice si incalzire radianta cu panouri radiante si incalzire in pardoseala.

Centrale termice.

AtmoscazancugazeificareCentrale termice - Cazane apa calda de fonta sau otel. Caldura, incalzirea unei locuinte cu centrale termice, indiferent daca stam la apartament la bloc sau la case, vile, este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam si asta datorita cresterii in permanenta a pretului/ costului combustibilului. Ce folosim pentru incalzire? Centrale termice pe lemne cu vaporizare, centrale termice pe gaz in condensatie sau centrale termice electrice? Ne gandim si la preturi? Pentru a raspunde trebuie sa luam in calcul eficienta energetica a echipamentelor si a instalatiei termice, inclusiv a particularitatilor termice a fiecarei cladiri, indiferent daca este apartament la bloc, casa, vila, spatiu comercial sau hala industriala.

Panouri radiante infrarosu.

PanouriradiantesalonPanouri radiante infrarosu - incalzire radianta. S-a scris mult si se comenteaza in permanenta pe forum,blog despre eficienta termica, confortul, aspectul placut, usurinta montarii, pretul scazut, efectele benefice asupra sanatatii, economiei la factura pentru incalzirea spatiilor, fie ca se folosesc in locuinte - apartamente, case, vile, fie in sedii comerciale, spatii de productie sau de interes public. Daca punem intr-o balanta avantaje si dezavantaje ale incalzirii radiante cu panouri radiante infrarosu o sa observam ca aceasta - balanta - o sa se incline in favoarea comerciantilor care au un interes mai mare in comercializarea/vanzarea sau in favoarea beneficiarilor care deja au acest sistem instalat.

Incalzire in pardoseala.

IncalzirepardosealaIncalzire in pardoseala - incalzire radianta - este primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand construiti, renovati sau reparati o locuinta. Practic, acest tip de incalzire radianta - caldura in pardoseala - pardoseala incalzita are numai avantaje, indiferent ca este electrica (IPE) sau cu agent termic apa calda (IPAT). Confortul! E cineva care nu-si doreste iarna o pardoseala calda? Ce poate fi mai minunat decat sa mergi in piciorele goale - in toiul iernii - pe gresia din salon, bucatarie sau baie si sa simti caldura? Ce poate fi mai minunat decat sa-ti vezi copiii sau nepotii mergand in "patru labe" sau jucandu-se toata ziua pe o pardoseala incalzita?

Instalatii. Instalatii electrice, termice si sanitare. Aparate aer conditionat inverter.

CHESO ENERGY va ofera consultanta, elaborarea de studii tehnice pentru instalatii, preturi, durata executie, consiliere in gasirea celor mai bune solutii practice - tehnice, incluzand oferte de materiale, executie, contracte de garantie si postgarantie, anteprenoriat, diriginte de santier, servicii de facility management incluzand operare si intretinere BMS.

Instalatii electrice

Instalatii electrice si automatizari:

- electrotehnice

- electromecanice

- hidraulice

- pneumatice

Retele si instalatii electrice medie si joasa tensiune;

Tablouri forta, comanda, control si semnalizare;

Sisteme reglare automata locala si de la distanta;

Sisteme supraveghere video si/sau audio, echipamente spion;

Sisteme antiefractie radio si/ sau infrarosu, control acces;

Sisteme de protectie perimetrale;

Alarmare si stingere incendiu, instalatii de stins incendiu;

Automatizari porti, usi industriale si casnice

Instalatii termice.

Instalatii termice pentru centrale, cazane termice;

- arzatoare, termoconvecoare pe gaz/GPL/motorina;

- generatoare aer cald;

- instalatii ventilatie aer cald/rece;

- instalatii de climatizare, aer conditionat, dezumificatoare si umidificatoare aer;

- retele industriale, comerciale si casnice apa calda/rece;

- pompe de caldura;

- uscatoare industriale.

Instalatii sanitare.

Instalatii sanitare, retele de apa tehnica si potabila interioare si exterioare;

- sisteme de canalizare, instalatii pluviale.

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.

Compania CHESO ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.
CHESO ENERGY Calea Chisinaului nr. 43 Iasi IS 700179 Romania
0727 707 202 e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
 
24/24, 7/7 apelati serviciul Call Center 0727 707 202, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 

 

System - Sistemele functionale ale casei tale prin Cheso Energy

 

Control

Home

Energy

System

Optimization

Sistemele functionale ale unei case inteligente pot fi automatizate pentru a satisface necesitatile cladirii si ale utilizatorilor, pot fi imbunatatite si eficientizate continuu in limitele legilor fizicii si ale posibilitatilor materiale.

Fiecare functie a casei si fiecare necesitate umana de zi cu zi poate fi automatizata intr-un grad mai mare sau mai mic. Spre exemplu intr-un scenariu din viata unui om normal in care ne trezim, aprindem lumina in cateva zone, deschidem draperiile, dezarmam alarma, deschidem un geam pentru aerisire sau setam centrala/aerul conditionat la alt nivel, pornim filtrul de cafea, hranim animalul de companie, pornim masina intr-o zi de iarna, dezapezim aleea, pornim aspersoarele pentru gazon vara.... si lista continua... dar totul poate fi grupat intr-un scenariu prestabilit si atunci cand ne trezim, apasand un buton, acestea sa se intample in cateva secunde. Este evident ca economisim timp, energie si putem fi cu cei dragi mai mult si suntem si mai odihniti si deloc stresati.

Casa inteligenta este gandita sa functioneze ca un sistem (system) controlat de o unitate centrala care este la dispozitia noastra prin diferite metode de comunicare (telecomanda, telefon, tableta) si ne poate satisface promt comenzile. Unitatea centrala administreaza fiecare sistem in parte, in functie de informatiile culese de la senzorii instalati si indicatiile noastre. Evident ca fiecare sistem individual va contine functii grupate dupa natura lor fizica: sistemul de control iluminare va coordona iluminatul prin administrarea retelei de iluminat dar si prin utilizarea luminii naturale disponibile prin deschiderea draperiilor sau a altor puncte de iluminat natural.

O casa inteligenta poate cuprinde:

 1. Sistem de control iluminare ( spatiu interior, exterior, administrare energie de la diferite surse: lumina solara naturala, iluminare energie furnizata de panouri solare sau turbina eoliana, jaluzele si draperii automatizate, iluminare parcare, piscina etc. )
 2. Sistem de control audio-video ( TV, sisteme audio, cinema, muzica ambientala, internet, wifi etc. )
 3. Sistem de control temperatura ( incalzire spatiu, incalzire prin diferite sisteme: centrala termica , in pardoseala, panouri; sistem de aer conditionat, racire, reglare a umiditatii, dezumidificare etc. )
 4. Sistem de securitate ( alarma, blocare automata, interfon, anti-efractie, monitorizare video, comunicare firma securitate, etc. )
 5. Sistem de irigare ( detectarea umiditatii gazonului, irigare automata, adaptarea la conditiile climatice a sistemului de irigare etc.)
 6. Sistem de control acces ( interfon, sistem de senzor de prezenta, deschidere automata usi acces parcare, garaj, intrare si blocare automata, etc. )
 7. Sisteme de degivrare automata ( incalzirea automata a suprafetelor pentru topirea ghetii sau zapezii, etc. )
 8. Sistem detectare avarii si pericole ( detectarea scurgerilor, detectarea defectiunilor, pierderi de gaz, apa, scurtcircuitare sisteme, etc.)
 9. Sistem de control de la distanta ( monitorizarea si activarea de la distanta a sistemelor prin intermediul smartphonului, laptopului, tabletei, e-mail, etc. )
 10. Sisteme de alarmare automata in cazul anumitor scenarii ( detectare fum, foc, scurgeri de gaze, sunete puternice, buton de panica, situatii medicale, etc. )

Sistemele implemantate intr-o casa inteligenta nu sunt limitate la cele prezentate aici sau impuse de un furnizor. Casa inteligenta este un concept in sine, un proiect in proiect si nu poate fi aplicat standardizat la orice configuratie. Casa inteligenta trebuie construita inteligent de la bun inceput, schitata de la bun inceput in proiectul casei si implementata cu atentie pana la receptia finala.

Casa inteligenta nu inseamna o serie de tehnologii aliniate intr-o casa ci un tot unitar care functioneaza in acelasi scop, o serie de sisteme administrate unitar, o configuratie realizata personalizat pentru fiecare proiect.

Cheso Energy panouri solare turbine eoliene centrale termice panouri radiante invertoare incalzire pardoseala Iasi

CHESO ENERGY importa, distribuie si  instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

            Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam un raport preturi / calitate intr-o plaja care sa satisfaca toate dorintele. 

Compania CHESO ENERGY va ofera pentru casa/ spatiul dumneavoastra solutii pentru instalatii, sisteme hibride: energie electrica si termica obtinute din surse regenerabila - solara, eoliana, geotermala, combinata cu energie din surse conventionale - lemn, peleti, carbune, gaz metan, curent electric.

Oricine, oriunde, oricand... soare, lumina si caldura!

Panouri solare. Panouri fotovoltaice. Turbine eoliene.

CHESO ENERGY va ofera consultanta, elaborarea de studii tehnice pentru instalatii, preturi, durata executie, consiliere in gasirea celor mai bune solutii practice - tehnice, incluzand oferte de materiale, executie, contracte de garantie si postgarantie, anteprenoriat, diriginte de santier, servicii de facility management incluzand operare si intretinere BMS.

Instalatii electrice

Instalatii electrice si automatizari:

- electrotehnice

- electromecanice

- hidraulice

- pneumatice

Retele si instalatii electrice medie si joasa tensiune;

Tablouri forta, comanda, control si semnalizare;

Sisteme reglare automata locala si de la distanta;

Sisteme supraveghere video si/sau audio, echipamente spion;

Sisteme antiefractie radio si/ sau infrarosu, control acces;

Sisteme de protectie perimetrale;

Alarmare si stingere incendiu, instalatii de stins incendiu;

Automatizari porti, usi industriale si casnice

Instalatii termice.

Instalatii termice pentru centrale, cazane termice;

- arzatoare, termoconvecoare pe gaz/GPL/motorina;

- generatoare aer cald;

- instalatii ventilatie aer cald/rece;

- instalatii de climatizare, aer conditionat, dezumificatoare si umidificatoare aer;

- retele industriale, comerciale si casnice apa calda/rece;

- pompe de caldura;

- uscatoare industriale.

Instalatii sanitare.

Instalatii sanitare, retele de apa tehnica si potabila interioare si exterioare;

- sisteme de canalizare, instalatii pluviale.

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.

Control - Casa Inteligenta Cheso Energy

Controlati intreaga casa din orice loc va aflati

 

 

Control

Home

Energy

System

Optimization

 

Va imaginati ce bine ar fi ca atunci cand plecati in weekend de acasa sau in vacanta printr-o atingere de buton sa setati centrala termica, luminile, alarma, sa incuiati toate usile, sa nu mai verificati toate robinetele... Sau chiar mai bine, daca ati plecat in graba sa faceti toate acestea la semafor, in cateva secunde?

Adio alergatura si griji, graba, panica, sentimentul ca ai facut tot dar ai uitat ceva, controlatul luminilor si prizelor atunci cand pleci la job sau in vacanta. Acum, luminile, climatizarea si alarma pot fi setate printr-o simpla telecomanda, prin telefon sau tableta. Iar atunci cand te intorci acasa, baia poate fi învaluita într-o temperatura confortabila, iar muzica ta preferata sa se auda pe fundal. Cum ti se pare?

Acest lucru nu numai ca este posibil, dar din ce in ce mai accesibil pentru casa ta. Cheso Energy va ofera solutia pentru casa inteligenta pe care o doriti. La baza caselor inteligente stau echipamente specializate cu ajutorul carora poti controla lumina, aparatele electrocasnice, aerul conditionat, alarma, etc. In principiu, toate sistemele electrice si electronice individuale din casa sunt reunite intr-un tot unitar, care face posibila coordonarea centralizata a tuturor functiilor, fie din interiorul locuintei, fie de la distanta prin telefonul mobil sau prin internet. De pe iPhone-ul tau poti sa raspunzi la interfon sau sa stingi lumina fara sa te ridici din pat.

Suportul de transmisie este fie reteaua electrica existenta, fie o cablare noua, fie mediul wireless. Daca nu vrei sa iti gauresti peretii sau sa iti schimbi instalaaia electrica, poţi alege un sistem radio. Sistemele radio sunt de 100 de ori mai putin nocive decat cuptorul cu microunde sau de 40 de ori mai putin nocive decat un punct de acces WI-FI. O casa echipata cu un asemenea sistem, iti ofera mai mult confort, flexibilitate, eleganta, usurinta, securitate sporita, ambianta, dar cel mai important lucru, reducerea costurilor de intretinere prin optimizarea consumurilor de energie electrica si termica.

Se vorbeste din ce în mai des despre Sistemul de Management a Cladirilor (BMS - Building Management System), cu ajutorul caruia se proiecteaza in prezent majoritatea cladirilor de birouri si nu numai. Astfel, cu un singur calculator se pot monitoriza si controla toate sistemele mecanice si electrice dintr-o cladire. Prin intermediul unei conexiuni internet sistemul poate furniza informatii si imagini in timp real via e-mail din casa ta. Acesta reprezinta un avantaj si pentru familii; chiar daca esti la serviciu, poti vedea cum se poarta bona cu pustiul tau sa ce pozne a mai facut animalul de companie.

 

BENEFICII

 

 • importante economii de energie: electrica, termica(alte surse primare de energie)
 • puteri instalate mai reduse
 • marirea duratei de viata a echipamentelor ce deservesc cladirea
 • atingerea unor parametri de confort apropiati activitatilor specifice
 • funcţionare simplă, cu diverse funcţii repetitive programate în cazul unei funcţionări automate
 • răspuns rapid la cererile utilizatorilor, chiar şi în condiţii limită
 • intreţinere simplă, datorită facilităţilor oferite de sistem (înregistrări anterioare, alarmare automată, programe de service şi întreţinere)
 • flexibilitate în programare, conform cerinţelor, mărimii şi organizării sistemului
 • posibilităţi de dezvoltare şi extindere
 • posibilitatea de conectare software sau hardware cu alte sisteme din clădire (incendiu, efracţie, control al accesului, iluminat etc.), daca nu sunt controlate direct de BMS.

 

FUNCTIILE SISTEMULUI

Avand in vedere ca sistemele de ventilatie si climatizare sunt complet gestionate de sistemele proprii de automatizare, sistemul de automatizare va functiona ca un dispecer central pentru toate sistemele instalate in cladire: detectie efractie si incendiu, sistemele de control acces si sistemele de supraveghere video. De asemenea va monitoriza sistemele electrice si de iluminat din cladire. BMS va monitoriza starea de functionare si disponibilitate a celorlalte echipamente instalate in cladire, care asigura buna functionare a acesteia. Vor fi monitorizate starea de functionare si disponibilitate a UPS si generatorului electric, etc. Starea de functionare si disponibilitate, avariile sau alarmele generate de aceste sisteme vor fi transmise sistemului central de management.

 • urmarirea starii sau a valorilor tuturor parametrilor din sistem
 • controlul acestora cu posibilitatea modificarii dupa dorinta a starii unor parametri sau a valorii acestora
 • inregistrarea in memorie sau pe un suport si la intervale de timp alese de utilizator a evolutiei acestora ; posibilitatea creerii de grafice pe intervale de timp sau a evidentierii valorilor maxime a unor parametri; contorizari de energie (electrica / termica)
 • alarmarea si actionarea asupra unor echipamente specializate in caz de situatii definite ca avarii. Dupa caz acest lucru poate alarma administratorul cladirii, echipe service pentru diferite echipamente tehnologice ,firme de security , pompieri
 • informarea intr-un sistem unitar ce poate fi usor de utilizat fara prea multe cunostinte de calculator. In functie de nivelul de comunicare dorit exista posibilitatea urmaririi parametrilor si cu acces remote                        

 

Daca sunteti in concediu sau la serviciu, ati uitat sau e noapte, sistemul porneste si opreste, dupa ore presetate, tot ce este conectat la reteaua de energie electrica ca aparatura electrocasnica sau sistem audio-video, lumina, regleaza temperatura si umiditate necesara prin automatizarea instalatiilor din cladire:
- iluminatul (inclusiv instalatia de udare) in curte sau in casa - doriti sa imbunatatiti instalatia electrica? Click aici!
- centrala termica sau instalatia de ventilatie-aer conditionat(ce asigura climatul termic) - click pentru a vedea oferta Cheso Energy pentru instalatii,centrale termice, panouri solare,panouri fotovoltaice,incalzire in pardoseala.
-sistemul de securitate, control acces si alarmare incendii, corelare intre sistemul de evacuare al fumului si cel de aer conditionat, instalatii de apa si statie de pompare. Doriti o instalatie de aer conditionat de la Cheso?
-televizorul, combina muzicala, sisteme de comunicatii, etc.

Interdependenta trebuie sa conduca la economie de energie în conditii de confort impuse. 

 

 

Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII, CASA INTELIGENTA, CHESO ENERGY.
Soare, lumina si caldura.
Compania CHESO  ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.

Dispecerat CHESO ENERGY este la dispozitia dumneavoastra 24/24, 7/7 la tel: 0727.707202, email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Prin cele 9 Sucursale din Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara, Craiova, Pitesti, Constanta, Chisinau si cele 8 puncte de lucru din Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Galati, Vaslui, Botosani si Chisinau suntem oriunde in Romania si Republica Moldova alaturi de Dvs. pentru informatii, consultanta, solicitari de Oferte Pret, interventii tehnice la instalatii electrice, termice si sanitare incluzand sisteme solare, eoliene, incalzire in pardoseala, radiante; montaj echipamente, service, intretinere, reparatii si revizii la centrale termice pe lemne, peleti, centrale electrice si pe gaz.
Calea Chisinaului nr.43
Iasi, IS
700179
Romania

 PANOURI SOLARE TUBURI VIDATE incalzire apa calda, PANOURI solare cu celule FOTOVOLTAICE, SISTEME EOLIENE - TURBINE EOLIENE SI CENTRALE ELECTRICE EOLIENE, INVERTOARE. Solutii, instalatii, sisteme de incalzire: CENTRALE TERMICE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, PANOURI RADIANTE. INSTALATII ELECTRICE, TERMICE SI SANITARE.

 

 

 

 

CHESO ENERGY - PANOURI SOLARE apa calda cu tuburi vidate de sticla, tehnologie U pipe si heat pipe, RECOMANDATE in ROMANIA pentru solutii, instalatii si sisteme INCALZIRE PARDOSEALA, apa calda menajera si aport la incalzire locuinta, casa, pensiune, spatiu comercial

 

Pentru preturi, promotii si Oferte de pret curente/lunare, anul 2013, solicitati va rugam Catalogul promotional de Produse si servicii CHESO ENERGY (pdf) .

     Suntem alaturi de dumneavoastra in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Constanta si Chisinau pentru consiliere si consultanta tehnica si instalare sisteme de incalzire apa calda cu centrale termice solare.

     Panouri solare termice I heat pipe in sisteme separate split CHESOPrincipalele componente de sisteme de incalzire cu panouri solare termice incalzire apa calda si rezervor separat, numit si Split, sunt:
1) Panou/ panouri solare CHESO ENERGY cu tuburi vidate si incalzitor tip "I" heat pipe;
2) Pompa de circulatie;
3) Controler electronic pentru instalatii cu panouri solare tuburi vidate care include si senzori de temperatura;
4) Conducte de Cu de diferite dimensiuni, partial sau total izolate termic, supape de presiune, robineti, aerisitoare, filtre, vas de expansiune, etc;
5) Rezervor sub presiune care poate fi cu doua, cu una, sau fara serpentina - schimbator de caldura si care include si rezistenta electrica pentru incalzire.

 

Seria C.S10. Sisteme de incalzire separate - Split, rezervor fara serpentina - fara schimbator de caldura, rezervor de amestec.

Functionare instalatii, sisteme de incalzire cu panouri solare tuburi vidate sistem Split, rezervor fara serpentina.


Sistem Split cu rezervor fara serpentina CHESOFunctionarea sistemului - format in principal din: unul sau mai multe panouri solare termice cu tuburi vidate incalzire apa calda, rezervor, controler, pompa de circulatie, senzori de temperatura si rezistenta electrica pentru incalzire - este foarte simpla.
Există doi senzori de temperatură, unul în rezervor, T2 şi unul pe returul panoului solar T1. Senzorii sunt conectati la controler si atunci cand acesta sesizeaza o diferenta de temperatura mai mare de 8 oC intre apa care se afla in rezervor si apa din panouri porneste pompa de circulatie. Astfel apa mai rece din rezervor este introdusa in panourile solare, iar apa calda din panouri este introdusa in rezervor, de unde, prin tur "iesire apa calda" putem sa folosim apa calda.

Această circulaţie a apei dintre panourile solare si rezervor este un proces continuu, până când apa din rezervor ajunge la o temperatura optima presetata - această temperatură este impusa de proprietarul sistemului si se recomanda a fi (55-60) oC. Pompa de circulatie functioneaza pana cand diferenta de temperatura a apei din panouri si rezervor a ajuns la 4 oC, moment in care controlerul opreste pompa.
In rezervor se afla si o rezistenta electrica cu rolul de a ajuta la incalzire atunci cand debitul/ consumul este prea mare si panourile solare termice nu fac fata, sau cand afara e innourat sau mai rar, noaptea. Nu trebuie sa ne facem probleme prea mari pe timpul noptii pentru ca rezervorul este foarte bine izolat (spuma poliuretanica - 5 cm grosime) ceea ce face ca temperatura apei 'acumulata' pe timpul zilei sa se mentina pentru o perioada de 24-36 ore.

 

 PANOURI SOLARE Suprafata Capacitate  Serpentina
Sisteme SPLIT Tip  Tip buc. (m2) (L) buc.
C.S.10.150-18 C.130.58.18 1 2.47 150 0
C.S.10.200.24 C.130.58.24 1 3.3 200 0
C.S.10.250.30 C.130.58.30 1 4.68 250 0
C.S.10.300.36 C.130.58.18 2 4.94 300 0
C.S.10.400.48 C.130.58.24 2 6.6 400 0
C.S.10.500.60 C.130.58.30 2 9.36 500 0

 

     Cu aceste sisteme de incalzire, va asiguram timp de 3 anotimpuri ( primavara, vara, toamna ) o economie verde de 80-90%.
     Dezavantajul sistemului de incalzire il 'vedem' iarna. In circuitul de afara, al panourilor solare, exista apa si aceasta ingheata iarna, facand inutilizabil sistemul. Exista varianta sa pornim pompa de circulatie si sa incalzim circuitul, dar, in acest caz ar trebui sa consumam curent electric folosind rezistenta din rezervor. Nu facem asta decat in cazuri exceptionale, o zi, doua, cand se poate intampla sa fie temperaturiuri mai mici de 4 oC in lunile aprilie sau octombrie si ne 'prinde' pana sa scoatem apa din instalatia exterioara.      Pentru a elimina acest impediment - inghetul pe timpul iernii - ar trebui sa punem in instalatia exterioara a panourilor solare termice antigel, dar nu putem sa facem acest lucru pentru ca antigelul ar ajunge imediat in rezervor si de acolo l-am folosi noi la spalat vase sau... la dus !
     Retineti va rog ca numai pentru 3 anotimpuri, sistemul de incalzire prezentat : panouri solare - sistem separat (split ) cu rezervor fara serpentina este foarte fiabil si se poate achizitiona la un raport pret/calitate foarte bun.

     Exista bineinteles si solutia/ varianta: 4 anotimpuri. Ca sa putem pune antigel sa nu mai inghete iarna, colectoarele panourilor solare si/ sau conductele, trebuie sa 'inchidem' circuitul hidraulic exterior. Singura varianta este cu o serpentina - schimbator de caldura, montata in rezervor, astfel ca avem in continuare o alta gama de rezervoare care sunt prevazute in interior cu un schimbator de caldura.

 

Seria C.S11. Sisteme separate Split, rezervor cu 1 (una) serpentina.

       Functionare instalatii, sisteme de incalzire cu panouri solare tuburi vidate in sisteme Split, rezervor cu o serpentina.
       Sistem Split cu rezervor cu oserpentina CHESOFunctionarea sistemului: panouri solare incalzire apa calda cu tuburi vidate heat pipe, sistem separat (split), rezervor cu o serpentina este identica cu cea specificata mai sus la sistemul cu rezervor fara serpentina.
       Diferenta este ca, in acest caz, circuitul hidraulic exterior al panourilor solare este 'izolat' de restul instalatiei termice, putandu-se introduce in el antigel ( - 30 oC), iar instalatia se poate folosi - chiar este recomandat - iarna; mai mult decat atat: o putem folosi si pentru incalzire in pardoseala, aport la incalzirea locuintei.

 

 

    PANOURI SOLARE Suprafata Capacitate  Serpentina
Sisteme SPLIT Tip  Tip buc. (m2) (L) buc.
C.S.11.150-18 C.130.58.18 1 2.47 150 1
C.S.11.200.24 C.130.58.24 1 3.3 200 1
C.S.11.250.30 C.130.58.30 1 4.68 250 1
C.S.11.300.36 C.130.58.18 2 4.94 300 1
C.S.11.400.48 C.130.58.24 2 6.6 400 1
C.S.11.500.60 C.130.58.30 2 9.36 500 1

 

      Daca instalatia de incalzire este bine dimensionata, in special in privinta suprafetei de captare a panourilor solare - nr. de tuburi vidate incalzire apa calda, sistemul poate sa asigure vara (90-95) % si iarna (55-60)% din necesarul de apa calda menajera (acm), luind in calcul un consum mediu de 50-55 litri apa calda la temperatura de 50oC pentru o persoana si o zi.
     Daca folosim sistemul si/ sau pentru incalzire, trebuie sa-l dimensionam in functie de suprafata locuintei - volumul de aer care trebuie incalzit si nu dupa nr. de persoane.
     In acest caz, suprafata de captare a radiatiei solare, adica numarul de panouri solare cu tuburi vidate incalzire apa calda si aport la incalzirea locuintei, va fi mai mare. Pentru eficienta maxima a instalatiei si posibilitatea 'conectarii' si a circuitului hidraulic pentru incalzirea locuintei rezervorul trebuie prevazut si cu o a doua serpentina - al doilea schimbator de caldura.

 

Seria C.S12. Sisteme separate Split, rezervor cu 2 (doua) serpentine.

       Functionare instalatii de incalzire apa calda menajera, aport la incalzirea locuintei si incalzire in pardoseala.
       Sistem Split cu rezervor cu 2 serpentine CHESOFunctionarea sistemului de incalzire cu panouri solare- sistem separat (split), zervor cu 2 serpentina este identica cu cea specificata mai sus la sistemul cu rezervor fara serpentina.
       Diferenta este ca la acest rezervor exista si a doua serpentina care izoleaza circuitul 'potabil' al apei calde menajere si cu o temp. ceva mai scazuta: e al 2-lea circuit de transfer.        Pentru instalatii de incalzire locuinte se foloseste circuitul primar al rezervorului care are o temperatura mai ridicata.

 

Atentie ! Acestea sunt sisteme de incalzire pe care le recomandam pentru Romania - cu eficienta cea mai ridicata - utilizate inspecial pentru incalzire in pardoseala, aport la incalzire locuinte, case, spatii comerciale, pensiuni inclusiv prepararea apei calde menajere - acm in zone climatice temperate cu 4 anotimpuri din care 6 luni cu temperaturi sub 5 oC.Pentru ca economia "verde" sa ajunga la 40-45% pe timpul iernii, folosim in sisteme de incalzire numai tuburi vidate cu incalzitor "I", heat- pipe, din seria C.I30. Singurele variabile majore pe care le luam in calcul la proiectarea de instalatii, sisteme incalzire sunt: - nr. de tuburi vidate - suprafata de absorbtie a radiatiilor, deci nr. de panouri solare, - capacitatea rezervorului (litri) in functie de eficienta/ randamentul transferului de caldura, luand in calcul suprafata locuintei, a nr. de persoane asistate, si a potentialului de acumulator de caldura pentru perioada de noapte sau zile inourate sau/si cu ninsoare puternica.

 PANOURI SOLARE Suprafata Capacitate  Serpentina
Sisteme SPLIT Tip  Tip buc. (m2) (L) buc.
C.S.12.150-18 C.130.58.18 1 2.47 150 2
C.S.12.200.24 C.130.58.24 1 3.3 200 2
C.S.12.250.30 C.130.58.30 1 4.68 250 2
C.S.12.300.36 C.130.58.18 2 4.94 300 2
C.S.12.400.48 C.130.58.24 2 6.6 400 2
C.S.12.500.60 C.130.58.30 2 9.36 500 2

 

 

 

 

Panouri solare termice - sisteme compacte.

Descriere.

 

     presiruzatecompacteAceste sisteme termice solare se numesc "compacte" pentru ca tuburile vidate - care de fapt formeaza panouri solare - sunt in legatura directa, introduse intr-un rezervor care are rolul de schimbator si acumulator de caldura.
     Un astfel de sistem de panouri solare poate fi multiplicat serie/ paralel - montate in serie ne dau caldura mai multa (iarna); montate in paralele ne dau debit mai mare - pentru piscine - oarecum in detrimentul temperaturii si poate fi instalat in orice locatie unde există soare, mai ales pe acoperişuri - terase orizontale ale blocurilor sau acoperisuri inclinate ale caselor - fara a mai fi nevoie sa ocupam spatii interioare cu rezervorul si cea mai mare parte a instalatiei termice, hidraulice, sanitare.

     Sisteme compacte: panouri solare + rezervor - sunt testate la presiune de 12 atm. si au presiunea de lucru de 6 atm.

     Faptul ca panourile solare compuse din tuburi vidate cu incalzitor tip I ( heat pipe ), lucreaza si la temperaturi de - 300C, deci pe timpul iernii, sunt singurele care fac obiectul importului, distributiei si instalarii in Romania de catre compania CHESO.

     Nu vom face referire si nu punem in vanzare sisteme termice compacte nepresurizate (gravitationale) sau/ si cu tuburi vidate de incalzire, care, desi se produc pe scara larga, sunt impropriu folosirii lor in Romania sau/si pe timpul iernii.

     In toate sistemele, rezervoarele sunt prevazute cu teaca pentru senzor de temperatura si cu rezistente electrice pentrut incalzire suplimentara.

     Toate sistemele de panouri solare pot fi echipate cu cate un controler special proiectat si setat, astfel ca toti utilizatorii pot controla automat si comanda de la distanta functionarea cu parametrii doriti de temperatura.

     Avantajele sistemului compact ( panouri solare + rezervor ) in comparatie cu sistemele separate:

1. Lucreaza automat si foloseste apa si presiunea de lucru a instalatiei primare;

2. Au eficienta mai mare decat sistemele nepresurizate;

3. Ocupa un spatiu mai mic si pot fi amplasate in locuri mai putin vizibile;

4. Au un pret mai mic si costuri de intretinere mai mici;

5. Sunt mai usor de instalat decat sistemele separate (split);

6. Intretinere mai putina si durată de viaţă mai mare;

7. Faptul ca supapa de siguranta si aerisitorul automat se afla la exterior anuleaza disconfortul creat atunci cand acestea actioneza in spatiile de locuit sau de lucru;

8. toate accesoriile se pot verifica şi înlocui uşor: (tub de sticlă, supapa de siguranţă, aerisitor, incalzitor electric;
9. Rezista la vanturi puternice si reflectorul se curata mai usor de zapada/ gheata pe timpul iernii;

 

Seria C.C10. Panouri solare termice presurizate in sisteme compacte

 

 

Tip

 Tub

Suprafata

(m2)

Capacitate rezervor (L)

Diametru lungime (mm)

buc.

C.C10.150.47.18

47/1500

18

2.25

150

C.C10.200.47.24

47/1500

24

3.00

200

C.C10.250.47.30

47/1500

30

3.75

250

C.C10.200.58.18

58/1800

18

2.59

200

C.C10.250.58.24

58/1800

24

3.46

250

C.C10.300.58.30

58/1800

30

4.32

300

 

 

 

Panouri solare apa calda cu tuburi vidate si incalzitor 'i' heat pipe, 4 anotimpuri - tehnologie pentru Romania.

 

 

     TubvidatsticlaborosilicatCHESONu a fost foarte greu ca de la teava de cupru "U" sa se ajunga la "heat pipe" careia noi ii spunem incalzitor "I".
     Aceasta reprezinta varful tehnologiei in materie de elemente termice pentru panouri solare. Se considera ca orice dezavantaj ramane minoritar in comparatie cu ceea ce poate sa produca acest tub.
     Datorita faptului ca in aceasta teava de 8 sau 10mm terminata la un capat cu un condensor - tot teava de cupru dar cu un diametru mai mare - se afla o cantitate mica de agent termic (si aici nu mai vorbim de apa), temperatura "condensorului" ajunge aproape instantaneu - in doar cateva minute la 250 oC ! Lichidul din interiorul tevii are punctul de fierbere la 25 oC. Practic, de-abia se arata soarele si incepe evaporarea. Vaporii se deplaseaza sus in condensor, cedeaza caldura , se formeaza din nou lichid care curge in partea de jos a tevii de unde procesul se reia cu evaporarea. Caldura este preluata apoi de apa pe care o "plimbam" noi prin instalatiile/sistemele termice.
     Uppie1Ce inseamna asta ?
- putem spune ca aproape nu mai avem nevoie de soare! Chiar si lumina zilei incalzeste elementul sensibil;
- nu ne mai facem griji de inghet! Lichidul care se afla in tub ingheata la -50 oC. Scapam astfel de acea rezistenta electrica (termoplonjon), pe care marea majoritate a panourilor solare (rezervoarelor) o au in interior pentru prevenirea inghetului;
- rezultate deosebit de bune iarna: la -20 oC dar intr-o zi insorita, un tub vidat cu incalzitor "I" lucreaza aproape ca intr-o zi de vara! (80-85%);
- se folosesc in instalatii, sisteme cu presiune de lucru pana la 10 atm. Practic, presiunea de lucru nu mai este limitata de rezistenta tuburile de sticla ci doar de elementele de reglaj, comanda, semnalizare, control si elemente de etansare din intreg sistemul;
- este singurul tub care ne poate da confortul termic iarna, intr-o zi insorita, "de unul singur!" fara a-l ajuta cu surse clasice de caldura: centrale termice pe gaz sau pe lemne! ;

     Nu ar fi corect daca nu am spune totusi si un mic dezavantaj la acest tip de panouri solare: la un necesar de apa calda pentru mai mult de 20 persoane sau 1000 litri/zi ( la 50 litri/ persoana/zi x 20 persoane = 1000 litri /zi), instalatia trebuie supradimensionata cu 10%, ceea ce inseamna ca la 10 panouri mai adaugam 1.

 

Seria C.I10. Panouri solare termice "I" (heat pipe) - 4 anotimpuri

 

     Ca si aspect exterior, sunt identice cu cele care au incalzitor "U".

Va rugam atentie atunci cand dati banii !!!
1. Toate panourile solare au tuburi vidate de sticla si toate tuburile sunt la fel !!!

2. Important este daca tuburile au ceva inauntru!   Atentie!!! Daca sunt 'sticle goale', nici sa nu va ganditi !!!

3. Daca au tevi de cupru inauntru, atunci pot fi cu incalzitor "U" - 3 anotimpuri sau incalzitor 'i' - 4 anotimpuri.

     Acestea sunt singurele panouri solare termice functionale tot timpul anului - 4 anotimpuri, deci si iarna, la temperaturi de -30 ºC, fara o interventie sau intretinere specifica pentru sezonul rece: antigel sau rezistenta electrica. Incalzitorul "I", ofera cu pana la 10% mai multa caldura la aceeasi suprafata a panoului (acelasi nr de tuburi), fata de colectoarele "U".
     Panourile solare cu incalzitor "I" (heat pipe) sunt cele mai vandute panouri termice. Tari, unde soarele este mai putin generos decat in Romania, precum: Germania, Olanda, Anglia le folosesc pe scara larga! Practic, acestea ocupa un segment de 85-90% din totalul panourilor solare termice vandute la aceasta ora in Europa, pentru un climat temperat continental.

Panouri solare termice cu tuburi vidate incalzire apa calda, U pipe pentru 3 anotimpuri.

Tehnologie 3 anotimpuri. Panouri solare cu tuburi vidate U pipe presurizate, pentru incalzire apa calda si aport la incalzire locuinte se pot folosi si iarna dar cu un randament termic mai scazut.
     TubvidatsiincalzitoaretipUCHSEO1 Luand in considerare ca avem aceeasi constructie pentru tuburile vidate, pana la un punct, procesele termice sunt aceleasi. Diferenta este ca in tubul din interior se introduce o teava de cupru sub forma de U, U-pipe prin care trece agentul termic.
Asfel, traseul prin care trece agentul termic este altul decat prin tubul de sticla. Se anuleaza cele doua dezavantaje majore in sensul ca, acest panou poate functiona chiar daca se sparge unul sau mai multe tuburi si foarte important: se recomanda folosirea lor in instalatii cu presiune pana la 6 atm.

     Volumul de apa incalzita este mai mic, dar temperatura este mai mare. Se preteaza bine in instalatii, sisteme termice clasice pentru apa calda menajera si pentru aport la incalzirea spatiilor de locuit.
Aceste sisteme sunt complet presurizate putand fi instalate impreuna cu o centrala termica - boiler, pentru incalzire apa menajera, incalzire spatii locuit sau incalzire piscine, instalatie a carei presiune poate ajunge la 6 atm.

     Uppie1Rezervorul nu mai este parte componenta a colectorului, se monteaza separat, si in functie de necesarul zilnic de apa calda, acesta poate avea capacitatea de 150 litri pentru uz casnic 3-4 persoane, pana la 5.000 litri pentru 150-200 persoane (restaurant, pensiune, hotel, piscina sau uz industrial ).

     Panouri solare nepresurizate sunt modulare, legatura intre ele putand fi facuta direct, fara alte racorduri. Se livreaza optional si cu stand (picioare) pentru montaj pe suprafete orizontale: terasa, curte, etc.

 

Seria C.U10. Panouri solare presurizate U pipe, pentru 3 anotimpuri.


     Aceasta serie de panouri solare termice va ofera o satisfactie si un confort termic deosebit aceste sisteme putand functiona independent sau conectat (recomandat) la celelalte surse clasice de incalzire: centrala termica pe gaz, centrale termice pe lemne, sau boiler electric.

 

 Model       Tub diametru/ lungime (mm)      Nr. Tuburi (buc) Suprafata colector (mp)
C.U10.47.18 47 / 1500 18 1.89
C.U10.47.24 47 / 1500 24 2.3
C.U10.47.30 47 / 1500 30 2.87
C.U10.58.18 58 / 1800 18 2.47
C.U10.58.24 58 / 1800 24 3.3
C.U10.58.30 58 / 1800 30 3.7

 

Pret panouri solare. 

Accesati noul nostru magazin online pentru preturi actualizate si ultimele oferte

www.elec.ro

 

Recomandarea CHESO ENERGY:
Solutiile simple cu panouri solare nepresurizate sunt ieftine si bune... vara!

Solutiile complexe cu panouri solare separate - Split, sunt mai scumpe dar... eficiente iarna!

 Va rugam sa tineti cont de aceasta recomandare!

      Preturi Panouri solare apa calda nepresurizate, compacte. Sunt ieftine si se gasesc pe toate drumurile - inclusiv in supermarket-uri. Sunt panourile solare pe care vi le monteaza cele mai multe firme prin Programul Casa Verde. Un panou solar costa 250 Euro (10 mil.) si firmele incaseaza de 6 ori mai mult: 1.500 Euro (60 mil.). S-ar putea pe multi dintre dumneavoastra sa nu va intereseze acest lucru pentru ca  oricum sunt bani de la Stat. Este adevarat, dar... sunt bani aruncati!
      Panourile solare din supermarket-uri au si ele tuburi vidate de sticla, au rezervor, suport, unele au si reflector sub tuburi dar tuburile vidate de sticla sunt goale! Nu au tevile de Cupru: incalzitoarele U, U pipe sau I, heat pipe. Eficienta termica - randamentul panourilor solare cu incalzitor U sau I este cu 35-40% mai mare decat a celor cu tuburi vidate goale, fara sa mai spunem ca cele 'goale' se pot folosi maxim 6 luni/ an in sezonul cald!
      Daca va doriti apa calda menajera, ACM si pe timpul iernii, sau foarte important!: si aport la incalzire, atunci obligatoriu trebuie sa optati pentru panouri solare presurizate, cu tuburi vidate cu incalzitor U sau I si configuratia sistemului Split: panourile solare pe casa si rezervorul in casa (pe timpul iernii, la -20 oC, rezervorul cu agent termic nu are ce cauta afara!)

 

Panouri solare apa calda nepresurizate compacte. Panouri solare pret Seria C.N10.

 nepresurizta inchis

 

 
PANOURI SOLARE
NEPRESURIZATE
MODEL C.N10.
TUBURI VIDATE
Diametru / lungime
(mm) 
Nr. Tuburi /
Supraf. radianta
panou solar
(buc. / m2
Diametru
Rezervor
(mm) 
Capacitate
Rezervor
(litri) 
Pret cu
Suport Al. sau Inox
(Euro) 
C.N10.47.18 
47 / 1500 
18 / 1.70 
420 
110 
240 / 260 
C.N10.47.24 
47 / 1500 
24 / 2.30
420 
150 
310 / 340 
C.N10.47.30 
47 / 1500 
30 / 3.00 
420 
180 
400 / 440 
C.N10.58.18 
58 / 1800 
18 / 2.32 
470 
150 
320 / 350 
C.N10.58.24 
58 / 1800 
24 / 3.10 
470 
200 
410 / 450 
C.N10.58.30 
58 / 1800 
30 / 3.87 
470 
250 
510 / 560 
C.N10.58.36 
58 / 1800 
36 / 4,72 
470 
300 
610 / 670 

 

Panouri solare apa calda compacte, presurizate cu incalzitor I (heat pipe).
Panouri solare pret Seria C.C10.

 

 

 

presiruzate compacte

PANOURI SOLARE
PRESURIZATE
MODEL C.C10.
TUBURI VIDATE
Diametru / lungime
(mm) 
Nr. Tuburi /
Supraf. radianta
panou solar
(buc. / m2
Diametru
Rezervor
(mm) 
Capacitate
Rezervor
(litri) 
Pret cu
Serpentina
30m sau 40m
(Euro) 
C.C10.47.18 
47 / 1500 
18 / 1.70 
420 
110 
820 / 860 
C.C10.47.24 
47 / 1500 
24 / 2.30
420 
150 
1100 / 1140 
C.C10.47.30 
47 / 1500 
30 / 3.00 
420 
180 
1260 / 1300 
C.C10.58.18 
58 / 1800 
18 / 2.32 
470 
150 
320 / 350 
C.C10.58.24 
58 / 1800 
24 / 3.10 
470 
200 
410 / 450 
C.C10.58.30 
58 / 1800 
30 / 3.87 
470 
250 
510 / 560 
C.C10.58.36 
58 / 1800 
36 / 4,72 
470 
300 
610 / 670 

 

 

Panouri solare apa calda separate, sisteme Split, incalzitor U (U pipe) - 3 anotimpuri.
Panouri solare pret Seria C.U10.

 

ipipe

PANOURI SOLARE
PRESURIZATE
MODEL C.U10. 
TUBURI VIDATE
Diametru / Lungime
(mm) 
Nr. Tuburi /
Suprafata radianta panou solar
(buc. / m2) 
Pret cu
Suport Al. sau Inox
(Euro) 
C.U10.58.18 
58 / 1800 
18 / 2.32
630 / 660 
C.U10.58.24
58 / 1800  
24 / 3.10 
800 / 840 
C.U10.58.30 
 58 / 1800
30 / 3.87 
960 / 1010 
C.U10.58.36 
58 / 1800 
36 / 4.72 
1120 / 1180 

 

Panouri solare apa calda separate, sisteme Split, incalzitor I (heat pipe) - 4 anotimpuri.
Panouri solare pret Seria C.I10.

 

Panouri solare apa calda separate, sisteme Split, incalzitor I (heat pipe) - 4 anotimpuri Ches

PANOURI SOLARE
PRESURIZATE
MODEL C.I10. 
TUBURI VIDATE
Diametru / Lungime
(mm) 
Nr. Tuburi /
Suprafata radianta panou solar
(buc. / m2) 
Pret cu
Suport Al. sau Inox
(Euro) 
C.I10.58.18 
58 / 1800 
18 / 2.32
600 / 630 
C.I10.58.24
58 / 1800  
24 / 3.10 
760 / 800 
C.I10.58.30 
 58 / 1800
30 / 3.87 
910 / 960 
C.I10.58.36 
58 / 1800 
36 / 4.72 
1060 / 1120 

Panouri solare cu 36 !!! tuburi vidate heat pipe incalzire apa calda - CHESO ENERGY.
Panouri solare cu 36!!! tuburi vidate heat pipe 1800mm - 4 anotimpuri!; utilizate in instalatii termice eficiente, sisteme de incalzire apa calda menajera, incalzire apa piscine vara si aport la incalzire pardoseala, incalzirea locuintei in sezonul rece, iarna. Absorbtie radiatii solare 94%. Cea mai buna calitate la cele mai mici preturi din Romania!
Cheso Energy
Manufactured by: Cheso Energy
Model: C.I10.58.36
Product ID: 1000401224
4.9 based on 24 reviews
1099 Euro New

 

Rezervoare - acumulatoare cu schimbatoare de caldura utilizate in centrale termice cu panouri solare Split.
Rezervoare preturi.

RezervoareCHESO

Rezervoare in centrale termice cu panouri solare.
REZERVOARE
MODEL 
C.R10.
CAPACITATE
Rezervor 
 
 
 
(litri)
Nr.
Serpentine
 
 
 
(buc.) 
Diametre
Ext. / Int.
 
 
 
(mm) 
Suprafata
schimbator de caldura:
1 serp. /
serp.2 - 30m /
serp.2 - 40m
(m2)  
Pret cu:
 
1 serp. /
serp.2 - 30 m /
serp.2 - 40m
(Euro) 
C.R10.100 
100 
520 / 420 
0.4 
240 
C.R10.150 
150 
1 / 2 
520 / 420 
0.55 / 0.35 / 0.50 
300 / 460 / 520
C.R10.200 
200 
1 / 2 
520 / 420 
0.75 / 0.40 / 0.70 
360 / 560 / 620
C.R10.250 
250 
1 / 2 
570 / 470 
0.92 / 0.55 /  0.87 
430 / 650 / 720 
C.R10.300 
300 
1 / 2 
570 / 470 
1.10 / 0.60 / 0.95 
500 / 680 / 750 
C.R10.400 
400 
1 / 2 
700 / 600 
1.17 / 0.65 / 1.15 
590 / 720 / 800 
C.R10.500 
500 
1 / 2 
700 / 600 
1.48 / 0.80 / 1.45 
660 / 800 / 900 

 

 

 

 

Pret panouri solare. Nou: magazin online www.elec.ro

Recomandarea CHESO ENERGY:
Solutiile simple cu panouri solare nepresurizate sunt ieftine si bune... vara!

Solutiile complexe cu panouri solare separate - Split, sunt mai scumpe dar... eficiente iarna!

 Va rugam sa tineti cont de aceasta recomandare!

      Preturi Panouri solare apa calda nepresurizate, compacte. Sunt ieftine si se gasesc pe toate drumurile - inclusiv in supermarket-uri. Sunt panourile solare pe care vi le monteaza cele mai multe firme prin Programul Casa Verde. Un panou solar costa 250 Euro (10 mil.) si firmele incaseaza de 6 ori mai mult: 1.500 Euro (60 mil.). S-ar putea pe multi dintre dumneavoastra sa nu va intereseze acest lucru pentru ca  oricum sunt bani de la Stat. Este adevarat, dar... sunt bani aruncati!
      Panourile solare din supermarket-uri au si ele tuburi vidate de sticla, au rezervor, suport, unele au si reflector sub tuburi dar tuburile vidate de sticla sunt goale! Nu au tevile de Cupru: incalzitoarele U, U pipe sau I, heat pipe. Eficienta termica - randamentul panourilor solare cu incalzitor U sau I este cu 35-40% mai mare decat a celor cu tuburi vidate goale, fara sa mai spunem ca cele 'goale' se pot folosi maxim 6 luni/ an in sezonul cald!
      Daca va doriti apa calda menajera, ACM si pe timpul iernii, sau foarte important!: si aport la incalzire, atunci obligatoriu trebuie sa optati pentru panouri solare presurizate, cu tuburi vidate cu incalzitor U sau I si configuratia sistemului Split: panourile solare pe casa si rezervorul in casa (pe timpul iernii, la -20 oC, rezervorul cu agent termic nu are ce cauta afara!)

PENTRU PRETURI ACTUALIZATE SI TOATA GAMA DE PRODUSE COMERCIALIZATE DE CHESO ENERGY ACCESATI MAGAZINUL NOSTRU ONLINE          WWW.ELEC.RO

Panouri solare apa calda nepresurizate compacte. Panouri solare pret Seria C.N10.

 nepresurizta inchis

 
PANOURI SOLARE
NEPRESURIZATE
MODEL C.N10.
TUBURI VIDATE
Diametru / lungime
(mm) 
Nr. Tuburi /
Supraf. radianta
panou solar
(buc. / m2
Diametru
Rezervor
(mm) 
Capacitate
Rezervor
(litri) 
Pret cu
Suport Al. sau Inox
(Euro) 
C.N10.47.18 
47 / 1500 
18 / 1.70 
420 
110 
240 / 260 
C.N10.47.24 
47 / 1500 
24 / 2.30
420 
150 
310 / 340 
C.N10.47.30 
47 / 1500 
30 / 3.00 
420 
180 
400 / 440 
C.N10.58.18 
58 / 1800 
18 / 2.32 
470 
150 
320 / 350 
C.N10.58.24 
58 / 1800 
24 / 3.10 
470 
200 
410 / 450 
C.N10.58.30 
58 / 1800 
30 / 3.87 
470 
250 
510 / 560 
C.N10.58.36 
58 / 1800 
36 / 4,72 
470 
300 
610 / 670 

Panouri solare apa calda compacte, presurizate cu incalzitor I (heat pipe).
Panouri solare pret Seria C.C10.

presiruzate compacte

PANOURI SOLARE
PRESURIZATE
MODEL C.C10.
TUBURI VIDATE
Diametru / lungime
(mm) 
Nr. Tuburi /
Supraf. radianta
panou solar
(buc. / m2
Diametru
Rezervor
(mm) 
Capacitate
Rezervor
(litri) 
Pret cu
Serpentina
30m sau 40m
(Euro) 
C.C10.47.18 
47 / 1500 
18 / 1.70 
420 
110 
820 / 860 
C.C10.47.24 
47 / 1500 
24 / 2.30
420 
150 
1100 / 1140 
C.C10.47.30 
47 / 1500 
30 / 3.00 
420 
180 
1260 / 1300 
C.C10.58.18 
58 / 1800 
18 / 2.32 
470 
150 
320 / 350 
C.C10.58.24 
58 / 1800 
24 / 3.10 
470 
200 
410 / 450 
C.C10.58.30 
58 / 1800 
30 / 3.87 
470 
250 
510 / 560 
C.C10.58.36 
58 / 1800 
36 / 4,72 
470 
300 
610 / 670 

Panouri solare apa calda separate, sisteme Split, incalzitor U (U pipe) - 3 anotimpuri.
Panouri solare pret Seria C.U10.

ipipe

PANOURI SOLARE
PRESURIZATE
MODEL C.U10. 
TUBURI VIDATE
Diametru / Lungime
(mm) 
Nr. Tuburi /
Suprafata radianta panou solar
(buc. / m2) 
Pret cu
Suport Al. sau Inox
(Euro) 
C.U10.58.18 
58 / 1800 
18 / 2.32
630 / 660 
C.U10.58.24
58 / 1800  
24 / 3.10 
800 / 840 
C.U10.58.30 
 58 / 1800
30 / 3.87 
960 / 1010 
C.U10.58.36 
58 / 1800 
36 / 4.72 
1120 / 1180 

Panouri solare apa calda separate, sisteme Split, incalzitor I (heat pipe) - 4 anotimpuri.
Panouri solare pret Seria C.I10.

Panouri solare apa calda separate, sisteme Split, incalzitor I (heat pipe) - 4 anotimpuri Ches

PANOURI SOLARE
PRESURIZATE
MODEL C.I10. 
TUBURI VIDATE
Diametru / Lungime
(mm) 
Nr. Tuburi /
Suprafata radianta panou solar
(buc. / m2) 
Pret cu
Suport Al. sau Inox
(Euro) 
C.I10.58.18 
58 / 1800 
18 / 2.32
600 / 630 
C.I10.58.24
58 / 1800  
24 / 3.10 
760 / 800 
C.I10.58.30 
 58 / 1800
30 / 3.87 
910 / 960 
C.I10.58.36 
58 / 1800 
36 / 4.72 
1060 / 1120 

Panouri solare cu 36 !!! tuburi vidate heat pipe incalzire apa calda - CHESO ENERGY.
Panouri solare cu 36!!! tuburi vidate heat pipe 1800mm - 4 anotimpuri!; utilizate in instalatii termice eficiente, sisteme de incalzire apa calda menajera, incalzire apa piscine vara si aport la incalzire pardoseala, incalzirea locuintei in sezonul rece, iarna. Absorbtie radiatii solare 94%. Cea mai buna calitate la cele mai mici preturi din Romania!
Cheso Energy
Manufactured by: Cheso Energy
Model: C.I10.58.36
Product ID: 1000401224
4.9 based on 24 reviews
1099 Euro New

Rezervoare - acumulatoare cu schimbatoare de caldura utilizate in centrale termice cu panouri solare Split.
Rezervoare preturi.

RezervoareCHESO

Rezervoare in centrale termice cu panouri solare.
REZERVOARE
MODEL 
C.R10.
CAPACITATE
Rezervor 
 
 
 
(litri)
Nr.
Serpentine
 
 
 
(buc.) 
Diametre
Ext. / Int.
 
 
 
(mm) 
Suprafata
schimbator de caldura:
1 serp. /
serp.2 - 30m /
serp.2 - 40m
(m2)  
Pret cu:
 
1 serp. /
serp.2 - 30 m /
serp.2 - 40m
(Euro) 
C.R10.100 
100 
520 / 420 
0.4 
240 
C.R10.150 
150 
1 / 2 
520 / 420 
0.55 / 0.35 / 0.50 
300 / 460 / 520
C.R10.200 
200 
1 / 2 
520 / 420 
0.75 / 0.40 / 0.70 
360 / 560 / 620
C.R10.250 
250 
1 / 2 
570 / 470 
0.92 / 0.55 /  0.87 
430 / 650 / 720 
C.R10.300 
300 
1 / 2 
570 / 470 
1.10 / 0.60 / 0.95 
500 / 680 / 750 
C.R10.400 
400 
1 / 2 
700 / 600 
1.17 / 0.65 / 1.15 
590 / 720 / 800 
C.R10.500 
500 
1 / 2 
700 / 600 
1.48 / 0.80 / 1.45 
660 / 800 / 900 

 

 

Panouri fotovoltaice preturi.

     Panouri fotovoltaice preturi - acestea pot sa difere de cele afisate, in functie de numarul panourilor comandate, de modalitatea de plata, de achizitia celorlalte echipamente ale sistemului de la compania noastra, de posibilitatea pe care ne-o acordati sa facem noi instalarea. Va garantam ca aceste preturi, la aceasta calitate, sunt cele mai bune de pe piata de panouri fotovoltaice din Romania. Pentru Oferte de pret personalizate - panouri fotovoltaice - va rugam sa completati chestionarul aflat aici. In scurt timp o sa primiti Oferta de pret conforma exact cu dorintele dumneavoastra, cu necesarul energetic al locuintei/ spatiului si cu particularitatile locului de amplasare a sistemului de panouri fotovoltaice.
     Panouri fotovoltaice - calitatea este confirmata de Standardele CE, ISO, IEC 61215, IEC 61730.
     Prin componentele Managementului Calitatii, asiguram clientii nostri de fiabilitatea si performantele panourilor fotovoltaice conform cu Rapoartele de Certificare, fisele tehnice si cele ale calitatii.

Pret panouri fotovoltaice Cheso Energy

PANOURI FOTOVOLTAICE - GARANTIE MINIMA 10 ANI !

      Panouri fotovoltaice preturi: includ transportul in orice locatie din Romania si Republica Moldova si sunt calculate pentru o comanda minima de 10 buc.

      Panouri fotovoltaice: producator, tip/ putere, termen de livrare, pret si observatii la Comanda:

Producator
CHESO
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
180/190/200W mono 
14 zile 
2.1 
 
230/240/250W mono 
14 zile 
2.52 
 
280/290/300W mono
14 zile 
2.86
 
210/220W poly 
14 zile 
1. 8
 
240/250W poly 
14 zile 
2.44 
 
280/300W poly 
14 zile 
2.6 
 
 
 
Producator
TRINA SOLAR
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
205W mono 
7 zile 
1.74 
 
230W poly
7 zile 
1.8 
 
240/245W poly
7 zile 
1.6 
 
250W poly 
21 zile 
1.82 
 
 
Producator
CANADIAN SOLAR
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
230W poly 
14 zile 
1.4 
 
235/240/245W poly 
7 zile 
1.5 
 
 
Producator
FIRE ENERGY
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
185/190/195W mono 
14 zile 
1.42 
 
225/230/235W mono 
14 zile 
1.38 
 
250/260W mono 
14 zile 
1.44 
 
 
Producator
LDK
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
225/230W poly
21 zile 
1.42 
 
235/240W poly
21 zile 
1.46 
 
275/280/285W poly
21 zile 
1.5 
 
 
 
 
 
 
Producator
TIANWEI
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
230W poly 
21 zile 
1.36 
 
235W poly 
21 zile 
1.42 
 
240W poly 
21 zile 
1.46 
 
 
 
 
 
 
Producator
COTECH SOLAR
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
230/240W poly 
7 zile 
1.16 
minim 100 buc. 
 
 
 
 
 
Producator
ET SOLAR
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
230W poly 
14 zile 
1.32 
minim 100 buc. 
240W poly 
14 zile 
1.42 
minim 100 buc. 
250W poly 
14 zile 
1.46 
minim 100 buc. 
 
 
 
 
 
Producator
JINKO
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
195W mono
7 zile
1.56
 
 
 
 
 
 
Producator
EGING
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
190/195 mono 
7 zile 
1.48 
 
235/240W poly 
7 zile 
1.5 
 
 
 
 
 
 
Producator
EOPLLY
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
190W mono 
7 zile 
1.5 
 
230W poly 
7 zile 
1.5 
 
235/240W poly 
7 zile 
1.62 
 
 
 
 
 
 
Producator
SUNTECH
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
195/240/245W mono 
15 zile 
1.64 
 
280W poly 
7 zile 
1.78 
 
 
 
 
 
 
Producator
YINGLI
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
235/240W poly 
7 zile 
1.56 
 
245W poly 
14 zile 
1.62 
 
255W Panda mono
7 zile 
1.9 
 
265W Panda mono 
7 zile 
1.94 
 
 
 
 
 
 
Producator
SCHOTT
Fabricat in Germania
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
235W poly 
7 zile 
1.84 
 
240W poly 
7 zile 
1.88 
 
250W poly 
7 zile 
1.92 
 
 
 
 
 
 
Producator
BAUER SOLAR
Fabricat in Europa
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
230/240W poly 
21 zile 
1.62 
 
250W mono 
21 zile 
1.68 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producator
SOVELLO
Fabricat in Europa
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
205/210W poly 
7 zile 
1.92 
 
230W poly 
21 zile 
2.1 
 
 
 
 
 
 
Producator
REC
Fabricat in Europa
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
245W poly 
7 zile 
2.12 
 
 
 
 
 
 
Producator
SCHUCO
Fabricat in Europa
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
225W poly 
7 zile 
1.7 
 
 
 
 
 
 
Producator
SHARP
Fabricat in Europa
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
250W poly 
21 zile 
1.98 
 
 
 
 
 
 
Producator
SOLON
Fabricat in Germania
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
250/250/260W poly 
21 zile 
2.22 
 
 
 
 
 
 
Producator
KYOCERA
Fabricat in Anglia
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
235W poly 
21 zile 
2.04 
 
240W poly 
21 zile 
2.12 
 
245W poly 
21 zile 
2.2 
 
 
 
 
 
 
Producator
SUN POWER
Fabricat in Germania
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
327W mono 
30 zile 
2.92 
 
 
 
 
 
 
Producator
SOLARWATT
Fabricat in Germania
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
235 poly 
21 zile 
2.02 
 
 
 
 
 
 
Producator
SOLARWORLD
Fabricat in Germania
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
240W poly 
21 zile 
2.36 
 
 
 
 
 
 
Producator
SANYO
Fabricat in Japonia
Tip 
Livrare 
Pret Euro/W
Observatii 
214W mono 
21 zile 
2.9
 
240W mono 
21 zile 
3.06 
 
250W mono 
21 zile 
3.04 
 
 
 
 
 

Intretinere echipamente Cheso Energy panouri solare turbine eoliene centrale termice panouri radiante invertoare incalzire pardoseala Iasi instalatii

          CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

            Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam un raport preturi / calitate intr-o plaja care sa satisfaca toate dorintele. 

Compania CHESO ENERGY va ofera pentru casa/ spatiul dumneavoastra solutii pentru instalatii, sisteme hibride: energie electrica si termica obtinute din surse regenerabila - solara, eoliana, geotermala, combinata cu energie din surse conventionale - lemn, peleti, carbune, gaz metan, curent electric.

 CHESO ENERGY ofera servicii pentru intretinere / mentenanta panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

          Fie ca aveti nevoie de intretinere pentru panourile solare instalate (panouri nepresurizate, panouri solare U pipe pentru 3 anotimpuri, panouri solare "i" heat pipe 4 anotimpuri, panouri solare sisteme split, panouri solare incazire apa, panouri solare aport caldura, panouri solare), panouri fotovoltaice (panouri fotovoltaice monocristaline sau panouri fotovoltaice policristalina), turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii Cheso Energy va ajuta.

         Impreuna cu Cheso Energy puteti incheia un contract de intretinere / servisare / mentenanta / efectuare revizii pentru echipamentele detinute din toate gama de panouri solare, panouri fotovoltaice, turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii. De asemenea daca vrei sa va largiti afacerea in domeniul energiei regenerabile sau doar vreti mai mult confort de la casa sau spatiul dvs., vreti sa scadeti cheltuielile cu incalzirea locuintei/biroului dvs. care in conditiile climaterice de iarna in Romania genereaza cheltuieli considerabile, Cheso Energy va sta la dispozitie cu consultanta, montaj, servisare in garantie si postgarantie pentru panourile solare (panouri nepresurizate, panouri solare U pipe pentru 3 anotimpuri, panouri solare "i" heat pipe 4 anotimpuri, panouri solare sisteme split, panouri solare incazire apa, panouri solare aport caldura, panouri solare), panouri fotovoltaice (panouri fotovoltaice monocristaline sau panouri fotovoltaice policristalina), turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii eletrice, instalatii termice, centrale cu gazeificare, centrale pe gaz, centrale pe lemne, cazane.

INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.

Cheso Energy este desemanata de catre Compania Senersun Premium Intaller in Romania. Experienta noastra si proiectele realizate, calificarea si tehnologiile folosite, si in special panourile de cea mai buna calitate fac colaborarea cu Cheso Energy alegerea ideala pentru proiectul dumneavoastra.

CHESO ENERGY Instalator Oficial PREMIUM pentru SENERSUN in ROMANIA

Romania Premium

 
MENTENANTA PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
 
 

Panouri solare. Panouri fotovoltaice. Turbine eoliene.

“Energie verde este energia obtinuta din surse regenerabile: energie solara, energie eoliana, energie hidro, energie geotermala, energia biomasei.”

Panouri solare cu tuburi vidate pentru incalzire apa calda.

PanourisolaretermiceI-heatpipeinstalatepeacoperisCHESOPanouri solare apa calda, cu tuburi vidate de sticla borosilicat, nepresurizate sau presurizate in tehnologie U pipe si I heat pipe, reprezinta varful tehnologiei in materie de elemente termice capabile sa capteze radiatia soarelui in procente de 90-92%. Panouri solare se folosesc cu precadere pentru incalzire apa calda menajera - ACM - si cu rezultate - eficienta termica foarte buna - pentru aport la incalzire in sezonul rece, iarna, in configuratie sisteme de incalzire separate Split.

DACA VREI SA SCAPI DE GRIJA REVIZIILOR, A NEPLACERILOR CAUZATE DE AVARII NEPREVAZUTE SAU CAUTI UN PARTENER DE INCREDERE INCHEIE UN CONTRACT INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, CONTRACT INTRETINERE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE TURBINE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE INVERTOARE, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE CENTRALE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE AER CONDITIONAT, CONTRACT INTRETINERE POMPE DE CALDURA, CONTRACT INTRETINERE PANOURI RADIANTE, CONTRACT INTRETINERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII.

Panouri solare cu celule fotovoltaice.

panousolarPanouri solare fotovoltaice, numite si panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, transforma/ convertesc lumina/ radiatia soarelui in energie electrica. Este singura forma de energie regenerabila care se obtine folosind numai componente statice - nu exista nici o piesa/ mecanism in miscare - ceea ce reduce la maxim cerintele/ cheltuielile pentru montaj, instalare, intretinere, creste fiabilitatea sistemului format din panouri fotovoltaice si lungeste perioada de utilizare pana la 30-40 ani.

SERVISARE PANOURI SOLARE TERMICE, SERVISARE PANOURI FOTOVOLTAICE, SERVISARE EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, SERVISARE INVERTOARE, SERVISARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, SERVISARE CENTRALE TERMICE, SERVISARE AER CONDITIONAT, SERVISARE POMPE DE CALDURA, SERVISARE PANOURI RADIANTE, SERVISARE INCALZIRE IN PARDOSEALA, SERVISARE INSTALATII.

Eoliene - turbine eoliene.

C.H01.3000SatuNouEoliene, turbine eoliene. Energia eoliana este gratuita si regenerabila - vantul se produce natural si il avem in permanenta fara costuri cu 'materia prima' si oricat am consuma din energia lui nu se va termina nicidoata, atat timp cat soarele va incalzi pamantul. Eoliene, turbine eoliene; energia eoliana este "curata" - nepoluanta. Spre deosebire de centrale electrice conventionale, centralele eoliene nu emit noxe, poluanti sau gaze cu efect de sera.

VERIFICARE PANOURI SOLARE TERMICE, VERIFICARE PANOURI FOTOVOLTAICE, VERIFICARE EOLIENE,  VERIFICARE TURBINE EOLIENE, VERIFICARE INVERTOARE, VERIFICARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE,  VERIFICARE CENTRALE TERMICE, VERIFICARE AER CONDITIONAT, VERIFICARE POMPE DE CALDURA,  VERIFICARE PANOURI RADIANTE, VERIFICARE  INCALZIRE IN PARDOSEALA, VERIFICARE INSTALATII.

Centrale termice. Panouri radiante. Incalzire in pardoseala.

Sisteme de incalzire cu surse conventionale: energie termica prin convectie obtinuta cu Centrale termice pe lemne, centrale termice pe gaz, centrale electrice si incalzire radianta cu panouri radiante si incalzire in pardoseala.

Centrale termice.

AtmoscazancugazeificareCentrale termice - Cazane apa calda de fonta sau otel. Caldura, incalzirea unei locuinte cu centrale termice, indiferent daca stam la apartament la bloc sau la case, vile, este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam si asta datorita cresterii in permanenta a pretului/ costului combustibilului. Ce folosim pentru incalzire? Centrale termice pe lemne cu vaporizare, centrale termice pe gaz in condensatie sau centrale termice electrice? Ne gandim si la preturi? Pentru a raspunde trebuie sa luam in calcul eficienta energetica a echipamentelor si a instalatiei termice, inclusiv a particularitatilor termice a fiecarei cladiri, indiferent daca este apartament la bloc, casa, vila, spatiu comercial sau hala industriala.

Panouri radiante infrarosu.

PanouriradiantesalonPanouri radiante infrarosu - incalzire radianta. S-a scris mult si se comenteaza in permanenta pe forum,blog despre eficienta termica, confortul, aspectul placut, usurinta montarii, pretul scazut, efectele benefice asupra sanatatii, economiei la factura pentru incalzirea spatiilor, fie ca se folosesc in locuinte - apartamente, case, vile, fie in sedii comerciale, spatii de productie sau de interes public. Daca punem intr-o balanta avantaje si dezavantaje ale incalzirii radiante cu panouri radiante infrarosu o sa observam ca aceasta - balanta - o sa se incline in favoarea comerciantilor care au un interes mai mare in comercializarea/vanzarea sau in favoarea beneficiarilor care deja au acest sistem instalat.

Incalzire in pardoseala.

IncalzirepardosealaIncalzire in pardoseala - incalzire radianta - este primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand construiti, renovati sau reparati o locuinta. Practic, acest tip de incalzire radianta - caldura in pardoseala - pardoseala incalzita are numai avantaje, indiferent ca este electrica (IPE) sau cu agent termic apa calda (IPAT). Confortul! E cineva care nu-si doreste iarna o pardoseala calda? Ce poate fi mai minunat decat sa mergi in piciorele goale - in toiul iernii - pe gresia din salon, bucatarie sau baie si sa simti caldura? Ce poate fi mai minunat decat sa-ti vezi copiii sau nepotii mergand in "patru labe" sau jucandu-se toata ziua pe o pardoseala incalzita?

CONTRACT INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, CONTRACT INTRETINERE EOLIENE,  CONTRACT INTRETINERE TURBINE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE INVERTOARE, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE CENTRALE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE AER CONDITIONAT, CONTRACT INTRETINERE POMPE DE CALDURA, CONTRACT INTRETINERE PANOURI RADIANTE, CONTRACT INTRETINERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII.

Instalatii. Instalatii electrice, termice si sanitare. Aparate aer conditionat inverter.

CHESO ENERGY va ofera consultanta, elaborarea de studii tehnice pentru instalatii, preturi, durata executie, consiliere in gasirea celor mai bune solutii practice - tehnice, incluzand oferte de materiale, executie, contracte de garantie si postgarantie, anteprenoriat, diriginte de santier, servicii de facility management incluzand operare si intretinere BMS.

Instalatii electrice

Instalatii electrice si automatizari:

- electrotehnice

- electromecanice

- hidraulice

- pneumatice

Retele si instalatii electrice medie si joasa tensiune;

Tablouri forta, comanda, control si semnalizare;

Sisteme reglare automata locala si de la distanta;

Sisteme supraveghere video si/sau audio, echipamente spion;

Sisteme antiefractie radio si/ sau infrarosu, control acces;

Sisteme de protectie perimetrale;

Alarmare si stingere incendiu, instalatii de stins incendiu;

Automatizari porti, usi industriale si casnice

Instalatii termice.

Instalatii termice pentru centrale, cazane termice;

- arzatoare, termoconvecoare pe gaz/GPL/motorina;

- generatoare aer cald;

- instalatii ventilatie aer cald/rece;

- instalatii de climatizare, aer conditionat, dezumificatoare si umidificatoare aer;

- retele industriale, comerciale si casnice apa calda/rece;

- pompe de caldura;

- uscatoare industriale.

Instalatii sanitare.

Instalatii sanitare, retele de apa tehnica si potabila interioare si exterioare;

- sisteme de canalizare, instalatii pluviale.

MENTENANTA PANOURI SOLARE TERMICE, MENTENANTA  PANOURI FOTOVOLTAICE,  MENTENANTA EOLIENE,  MENTENANTA TURBINE EOLIENE, MENTENANTA INVERTOARE, MENTENANTA INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, MENTENANTA CENTRALE TERMICE, MENTENANTA AER CONDITIONAT, MENTENANTA  POMPE DE CALDURA, MENTENANTA PANOURI RADIANTE, MENTENANTA  INCALZIRE IN PARDOSEALA,  MENTENANTA INSTALATII.

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.

Compania CHESO ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.

CHESO ENERGY Calea Chisinaului nr. 43 Iasi IS 700179 Romania

0727 707 202 e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Oricine, oriunde, oricand:
INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, INTRETINERE EOLIENE,  INTRETINERE TURBINE EOLIENE, INTRETIENRE INVERTOARE,  INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, INTRETINERE CENTRALE TERMICE,  INTRETINERE AER CONDITIONAT,  INTRETINERE POMPE DE CALDURA, INTRETINERE PANOURI RADIANTE, INTRETIENERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, INTRETINERE INSTALATII.
 

CHESO : Control Home Energy System Optimization

Echipamente, instalare si mentenanta pentru panouri solare termice si fotovoltaice, turbine eoliene si instalatii termice de la Cheso Energy. Energue regenerabila.

Casa inteligenta, smart house, smart home, intelligent house, home, smart, control, energy, system, optimization, cheso, temperatura, panouri, solare, fotovoltaice, turbine, eoliene, centrale, termice, incalzire, pardoseala, termopane, termopane iasi,casa, inteligenta

panouri,solare,incalzire,apa,calda,menajera,tuburi,vidate,heat,pipe,preturi,sisteme,instalatii,pardoseala,centrale,termice,locuinta,incalzita,nepresurizate,presurizate,Split,montaj,programul,casa,verde,2013,iasi,bucuresti,cluj,timisoara,brasov,craiova,pitesti,bucuresti,constanta,chisinau,
panouri fotovoltaice, panouri fotovoltaice iasi, panouri fotovoltaice preturi, panouri solare fotovoltaice, panouri solare, panouri solare iasi, panouri solare pret, panouri solare apa calda, centralesolare, centrale electrice, celule, celule fotovoltaice iasi
eoliene, pret, iasi, eoliene pret, turbine eoliene, turbine eoliene iasi, turbine eoliene pret, generatoare, centrale, instalatii eoliene, parcuri, eolian, turbine eoliene verticale, eoliene verticale, turbine eoliene orizontale.
centrale termice, instalatii, centrale lemne, centrale peleti, carbune, rumegus, brichete, centrale gaz, centrale electrice, gazeificare, condensatie, electrice, centrala, termica, caldura, apartament, bloc, preturi, pret, combustibil, solid, casa, vila, calorifere, incalzire, pardoseala, cheso, kw, solutii, apa, calda, dezavantaj, putere, termostat, ambient, iasi, 2013, bune, ieftine, forum, rate, reparatii, service, tiraj, fortat, cazan, caldura, montaj, revizii, fonta, otel, forum, ups.

Contacteaza Cheso Energy