AcasaCuvant cheie - radiante
decor cheso energy

Avem un vizitator și nici un membru online

Oricine, oriunde, oricand:

PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII, CASA INTELIGENTA, CHESO ENERGY.

Soare, lumina si caldura.

Compania CHESO  ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:  9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau. Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau. 

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.
 
 Daca aveti intrebari sau doriti sa solicitati informatii aditionale despre produsele si/ sau serviciile noastre, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa: contact@cheso.ro

Intretinere echipamente Cheso Energy panouri solare turbine eoliene centrale termice panouri radiante invertoare incalzire pardoseala Iasi instalatii

          CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

            Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam un raport preturi / calitate intr-o plaja care sa satisfaca toate dorintele. 

Compania CHESO ENERGY va ofera pentru casa/ spatiul dumneavoastra solutii pentru instalatii, sisteme hibride: energie electrica si termica obtinute din surse regenerabila - solara, eoliana, geotermala, combinata cu energie din surse conventionale - lemn, peleti, carbune, gaz metan, curent electric.

 CHESO ENERGY ofera servicii pentru intretinere / mentenanta panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

 

          Fie ca aveti nevoie de intretinere pentru panourile solare instalate (panouri nepresurizate, panouri solare U pipe pentru 3 anotimpuri, panouri solare "i" heat pipe 4 anotimpuri, panouri solare sisteme split, panouri solare incazire apa, panouri solare aport caldura, panouri solare), panouri fotovoltaice (panouri fotovoltaice monocristaline sau panouri fotovoltaice policristalina), turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii Cheso Energy va ajuta.

         Impreuna cu Cheso Energy puteti incheia un contract de intretinere / servisare / mentenanta / efectuare revizii pentru echipamentele detinute din toate gama de panouri solare, panouri fotovoltaice, turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii. De asemenea daca vrei sa va largiti afacerea in domeniul energiei regenerabile sau doar vreti mai mult confort de la casa sau spatiul dvs., vreti sa scadeti cheltuielile cu incalzirea locuintei/biroului dvs. care in conditiile climaterice de iarna in Romania genereaza cheltuieli considerabile, Cheso Energy va sta la dispozitie cu consultanta, montaj, servisare in garantie si postgarantie pentru panourile solare (panouri nepresurizate, panouri solare U pipe pentru 3 anotimpuri, panouri solare "i" heat pipe 4 anotimpuri, panouri solare sisteme split, panouri solare incazire apa, panouri solare aport caldura, panouri solare), panouri fotovoltaice (panouri fotovoltaice monocristaline sau panouri fotovoltaice policristalina), turbine eoliene, invertoare, aer conditionat, instalatii eletrice, instalatii termice, centrale cu gazeificare, centrale pe gaz, centrale pe lemne, cazane.

 

INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.

Cheso Energy este desemanata de catre Compania Senersun Premium Intaller in Romania. Experienta noastra si proiectele realizate, calificarea si tehnologiile folosite, si in special panourile de cea mai buna calitate fac colaborarea cu Cheso Energy alegerea ideala pentru proiectul dumneavoastra.

CHESO ENERGY Instalator Oficial PREMIUM pentru SENERSUN in ROMANIA

Romania Premium

 
MENTENANTA PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
 
 

 

 

Panouri solare. Panouri fotovoltaice. Turbine eoliene.

“Energie verde este energia obtinuta din surse regenerabile: energie solara, energie eoliana, energie hidro, energie geotermala, energia biomasei.”

Panouri solare cu tuburi vidate pentru incalzire apa calda.

PanourisolaretermiceI-heatpipeinstalatepeacoperisCHESOPanouri solare apa calda, cu tuburi vidate de sticla borosilicat, nepresurizate sau presurizate in tehnologie U pipe si I heat pipe, reprezinta varful tehnologiei in materie de elemente termice capabile sa capteze radiatia soarelui in procente de 90-92%. Panouri solare se folosesc cu precadere pentru incalzire apa calda menajera - ACM - si cu rezultate - eficienta termica foarte buna - pentru aport la incalzire in sezonul rece, iarna, in configuratie sisteme de incalzire separate Split.

 

 

DACA VREI SA SCAPI DE GRIJA REVIZIILOR, A NEPLACERILOR CAUZATE DE AVARII NEPREVAZUTE SAU CAUTI UN PARTENER DE INCREDERE INCHEIE UN CONTRACT INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, CONTRACT INTRETINERE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE TURBINE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE INVERTOARE, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE CENTRALE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE AER CONDITIONAT, CONTRACT INTRETINERE POMPE DE CALDURA, CONTRACT INTRETINERE PANOURI RADIANTE, CONTRACT INTRETINERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII.

Panouri solare cu celule fotovoltaice.

panousolarPanouri solare fotovoltaice, numite si panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, transforma/ convertesc lumina/ radiatia soarelui in energie electrica. Este singura forma de energie regenerabila care se obtine folosind numai componente statice - nu exista nici o piesa/ mecanism in miscare - ceea ce reduce la maxim cerintele/ cheltuielile pentru montaj, instalare, intretinere, creste fiabilitatea sistemului format din panouri fotovoltaice si lungeste perioada de utilizare pana la 30-40 ani.

 

SERVISARE PANOURI SOLARE TERMICE, SERVISARE PANOURI FOTOVOLTAICE, SERVISARE EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, SERVISARE INVERTOARE, SERVISARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, SERVISARE CENTRALE TERMICE, SERVISARE AER CONDITIONAT, SERVISARE POMPE DE CALDURA, SERVISARE PANOURI RADIANTE, SERVISARE INCALZIRE IN PARDOSEALA, SERVISARE INSTALATII.

 

Eoliene - turbine eoliene.

C.H01.3000SatuNouEoliene, turbine eoliene. Energia eoliana este gratuita si regenerabila - vantul se produce natural si il avem in permanenta fara costuri cu 'materia prima' si oricat am consuma din energia lui nu se va termina nicidoata, atat timp cat soarele va incalzi pamantul. Eoliene, turbine eoliene; energia eoliana este "curata" - nepoluanta. Spre deosebire de centrale electrice conventionale, centralele eoliene nu emit noxe, poluanti sau gaze cu efect de sera.

 

VERIFICARE PANOURI SOLARE TERMICE, VERIFICARE PANOURI FOTOVOLTAICE, VERIFICARE EOLIENE,  VERIFICARE TURBINE EOLIENE, VERIFICARE INVERTOARE, VERIFICARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE,  VERIFICARE CENTRALE TERMICE, VERIFICARE AER CONDITIONAT, VERIFICARE POMPE DE CALDURA,  VERIFICARE PANOURI RADIANTE, VERIFICARE  INCALZIRE IN PARDOSEALA, VERIFICARE INSTALATII.

Centrale termice. Panouri radiante. Incalzire in pardoseala.

Sisteme de incalzire cu surse conventionale: energie termica prin convectie obtinuta cu Centrale termice pe lemne, centrale termice pe gaz, centrale electrice si incalzire radianta cu panouri radiante si incalzire in pardoseala.

Centrale termice.

AtmoscazancugazeificareCentrale termice - Cazane apa calda de fonta sau otel. Caldura, incalzirea unei locuinte cu centrale termice, indiferent daca stam la apartament la bloc sau la case, vile, este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam si asta datorita cresterii in permanenta a pretului/ costului combustibilului. Ce folosim pentru incalzire? Centrale termice pe lemne cu vaporizare, centrale termice pe gaz in condensatie sau centrale termice electrice? Ne gandim si la preturi? Pentru a raspunde trebuie sa luam in calcul eficienta energetica a echipamentelor si a instalatiei termice, inclusiv a particularitatilor termice a fiecarei cladiri, indiferent daca este apartament la bloc, casa, vila, spatiu comercial sau hala industriala.

Panouri radiante infrarosu.

PanouriradiantesalonPanouri radiante infrarosu - incalzire radianta. S-a scris mult si se comenteaza in permanenta pe forum,blog despre eficienta termica, confortul, aspectul placut, usurinta montarii, pretul scazut, efectele benefice asupra sanatatii, economiei la factura pentru incalzirea spatiilor, fie ca se folosesc in locuinte - apartamente, case, vile, fie in sedii comerciale, spatii de productie sau de interes public. Daca punem intr-o balanta avantaje si dezavantaje ale incalzirii radiante cu panouri radiante infrarosu o sa observam ca aceasta - balanta - o sa se incline in favoarea comerciantilor care au un interes mai mare in comercializarea/vanzarea sau in favoarea beneficiarilor care deja au acest sistem instalat.

Incalzire in pardoseala.

IncalzirepardosealaIncalzire in pardoseala - incalzire radianta - este primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand construiti, renovati sau reparati o locuinta. Practic, acest tip de incalzire radianta - caldura in pardoseala - pardoseala incalzita are numai avantaje, indiferent ca este electrica (IPE) sau cu agent termic apa calda (IPAT). Confortul! E cineva care nu-si doreste iarna o pardoseala calda? Ce poate fi mai minunat decat sa mergi in piciorele goale - in toiul iernii - pe gresia din salon, bucatarie sau baie si sa simti caldura? Ce poate fi mai minunat decat sa-ti vezi copiii sau nepotii mergand in "patru labe" sau jucandu-se toata ziua pe o pardoseala incalzita?

 

 

CONTRACT INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, CONTRACT INTRETINERE EOLIENE,  CONTRACT INTRETINERE TURBINE EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE INVERTOARE, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CONTRACT INTRETINERE CENTRALE TERMICE, CONTRACT INTRETINERE AER CONDITIONAT, CONTRACT INTRETINERE POMPE DE CALDURA, CONTRACT INTRETINERE PANOURI RADIANTE, CONTRACT INTRETINERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, CONTRACT INTRETINERE INSTALATII.

 

Instalatii. Instalatii electrice, termice si sanitare. Aparate aer conditionat inverter.

CHESO ENERGY va ofera consultanta, elaborarea de studii tehnice pentru instalatii, preturi, durata executie, consiliere in gasirea celor mai bune solutii practice - tehnice, incluzand oferte de materiale, executie, contracte de garantie si postgarantie, anteprenoriat, diriginte de santier, servicii de facility management incluzand operare si intretinere BMS.

Instalatii electrice

Instalatii electrice si automatizari:

- electrotehnice

- electromecanice

- hidraulice

- pneumatice

Retele si instalatii electrice medie si joasa tensiune;

Tablouri forta, comanda, control si semnalizare;

Sisteme reglare automata locala si de la distanta;

Sisteme supraveghere video si/sau audio, echipamente spion;

Sisteme antiefractie radio si/ sau infrarosu, control acces;

Sisteme de protectie perimetrale;

Alarmare si stingere incendiu, instalatii de stins incendiu;

Automatizari porti, usi industriale si casnice

Instalatii termice.

Instalatii termice pentru centrale, cazane termice;

- arzatoare, termoconvecoare pe gaz/GPL/motorina;

- generatoare aer cald;

- instalatii ventilatie aer cald/rece;

- instalatii de climatizare, aer conditionat, dezumificatoare si umidificatoare aer;

- retele industriale, comerciale si casnice apa calda/rece;

- pompe de caldura;

- uscatoare industriale.

Instalatii sanitare.

Instalatii sanitare, retele de apa tehnica si potabila interioare si exterioare;

- sisteme de canalizare, instalatii pluviale.

 

MENTENANTA PANOURI SOLARE TERMICE, MENTENANTA  PANOURI FOTOVOLTAICE,  MENTENANTA EOLIENE,  MENTENANTA TURBINE EOLIENE, MENTENANTA INVERTOARE, MENTENANTA INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, MENTENANTA CENTRALE TERMICE, MENTENANTA AER CONDITIONAT, MENTENANTA  POMPE DE CALDURA, MENTENANTA PANOURI RADIANTE, MENTENANTA  INCALZIRE IN PARDOSEALA,  MENTENANTA INSTALATII.

 

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.

Compania CHESO ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.

CHESO ENERGY Calea Chisinaului nr. 43 Iasi IS 700179 Romania

0727 707 202 e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Oricine, oriunde, oricand:
INTRETINERE PANOURI SOLARE TERMICE, INTRETINERE PANOURI FOTOVOLTAICE, INTRETINERE EOLIENE,  INTRETINERE TURBINE EOLIENE, INTRETIENRE INVERTOARE,  INTRETINERE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, INTRETINERE CENTRALE TERMICE,  INTRETINERE AER CONDITIONAT,  INTRETINERE POMPE DE CALDURA, INTRETINERE PANOURI RADIANTE, INTRETIENERE INCALZIRE IN PARDOSEALA, INTRETINERE INSTALATII.
 
 

24/24, 7/7 apelati serviciul Call Center 0727 707 202, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Optmization - Optimizarea sistemelor casei inteligente prin Cheso Energy

Cheso Energy panouri solare turbine eoliene centrale termice panouri radiante invertoare incalzire pardoseala Iasi

 

 

Control

Home

Energy

System

Optimization

             Din punct de vedere tehnic si functional orice sistem sau mecanism poate fi imbunatatit, modernizat, optimizat. Optimizarea unui sistem sau mecanism are la baza nevoia de a economisi resurse si a imbuntati eficienta. Si in cazul unei case economia de energie, combustibil, utilitati este foarte importanta asa cum castigul a cat mai multa caldura, lumina, eficienta din aceeasi cantitate de resurse este la fel de bunavenita.

             Sistemele casei inteligente tind sa produca maximul posibil din resursele existente si sa economiseasca pe termen lung resurse financiare din partea proprietarului. 

            Casa inteligenta isi propune sa foloseasca cat mai putine resurse din afara, si sa isi produca pe cale naturala resursele pentru functionare. Energia regenerabila este un factor extrem de important in proiectul casei inteligente, deoarece acestea produc in mod nepoluant energie electrica pentru sistemele casei si energie termica pentru incalzirea locuintei si apa menajera. 

CHESO ENERGY importa, distribuie si  instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

            Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam un raport preturi / calitate intr-o plaja care sa satisfaca toate dorintele. 

Compania CHESO ENERGY va ofera pentru casa/ spatiul dumneavoastra solutii pentru instalatii, sisteme hibride: energie electrica si termica obtinute din surse regenerabila - solara, eoliana, geotermala, combinata cu energie din surse conventionale - lemn, peleti, carbune, gaz metan, curent electric.

 

“Energie verde este energia obtinuta din surse regenerabile: energie solara, energie eoliana, energie hidro, energie geotermala, energia biomasei.”

 

 

Panouri solare cu tuburi vidate pentru incalzire apa calda.

PanourisolaretermiceI-heatpipeinstalatepeacoperisCHESOPanouri solare apa calda, cu tuburi vidate de sticla borosilicat, nepresurizate sau presurizate in tehnologie U pipe si I heat pipe, reprezinta varful tehnologiei in materie de elemente termice capabile sa capteze radiatia soarelui in procente de 90-92%. Panouri solare se folosesc cu precadere pentru incalzire apa calda menajera - ACM - si cu rezultate - eficienta termica foarte buna - pentru aport la incalzire in sezonul rece, iarna, in configuratie sisteme de incalzire separate Split.

Panouri solare cu celule fotovoltaice.

panousolarPanouri solare fotovoltaice, numite si panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, transforma/ convertesc lumina/ radiatia soarelui in energie electrica. Este singura forma de energie regenerabila care se obtine folosind numai componente statice - nu exista nici o piesa/ mecanism in miscare - ceea ce reduce la maxim cerintele/ cheltuielile pentru montaj, instalare, intretinere, creste fiabilitatea sistemului format din panouri fotovoltaice si lungeste perioada de utilizare pana la 30-40 ani.

Eoliene - turbine eoliene.

C.H01.3000SatuNouEoliene, turbine eoliene. Energia eoliana este gratuita si regenerabila - vantul se produce natural si il avem in permanenta fara costuri cu 'materia prima' si oricat am consuma din energia lui nu se va termina nicidoata, atat timp cat soarele va incalzi pamantul. Eoliene, turbine eoliene; energia eoliana este "curata" - nepoluanta. Spre deosebire de centrale electrice conventionale, centralele eoliene nu emit noxe, poluanti sau gaze cu efect de sera.

 

 

Centrale termice. Panouri radiante. Incalzire in pardoseala.

Sisteme de incalzire cu surse conventionale: energie termica prin convectie obtinuta cu Centrale termice pe lemne, centrale termice pe gaz, centrale electrice si incalzire radianta cu panouri radiante si incalzire in pardoseala.

Centrale termice.

AtmoscazancugazeificareCentrale termice - Cazane apa calda de fonta sau otel. Caldura, incalzirea unei locuinte cu centrale termice, indiferent daca stam la apartament la bloc sau la case, vile, este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam si asta datorita cresterii in permanenta a pretului/ costului combustibilului. Ce folosim pentru incalzire? Centrale termice pe lemne cu vaporizare, centrale termice pe gaz in condensatie sau centrale termice electrice? Ne gandim si la preturi? Pentru a raspunde trebuie sa luam in calcul eficienta energetica a echipamentelor si a instalatiei termice, inclusiv a particularitatilor termice a fiecarei cladiri, indiferent daca este apartament la bloc, casa, vila, spatiu comercial sau hala industriala.

Panouri radiante infrarosu.

PanouriradiantesalonPanouri radiante infrarosu - incalzire radianta. S-a scris mult si se comenteaza in permanenta pe forum,blog despre eficienta termica, confortul, aspectul placut, usurinta montarii, pretul scazut, efectele benefice asupra sanatatii, economiei la factura pentru incalzirea spatiilor, fie ca se folosesc in locuinte - apartamente, case, vile, fie in sedii comerciale, spatii de productie sau de interes public. Daca punem intr-o balanta avantaje si dezavantaje ale incalzirii radiante cu panouri radiante infrarosu o sa observam ca aceasta - balanta - o sa se incline in favoarea comerciantilor care au un interes mai mare in comercializarea/vanzarea sau in favoarea beneficiarilor care deja au acest sistem instalat.

Incalzire in pardoseala.

IncalzirepardosealaIncalzire in pardoseala - incalzire radianta - este primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand construiti, renovati sau reparati o locuinta. Practic, acest tip de incalzire radianta - caldura in pardoseala - pardoseala incalzita are numai avantaje, indiferent ca este electrica (IPE) sau cu agent termic apa calda (IPAT). Confortul! E cineva care nu-si doreste iarna o pardoseala calda? Ce poate fi mai minunat decat sa mergi in piciorele goale - in toiul iernii - pe gresia din salon, bucatarie sau baie si sa simti caldura? Ce poate fi mai minunat decat sa-ti vezi copiii sau nepotii mergand in "patru labe" sau jucandu-se toata ziua pe o pardoseala incalzita?

Instalatii. Instalatii electrice, termice si sanitare. Aparate aer conditionat inverter.

CHESO ENERGY va ofera consultanta, elaborarea de studii tehnice pentru instalatii, preturi, durata executie, consiliere in gasirea celor mai bune solutii practice - tehnice, incluzand oferte de materiale, executie, contracte de garantie si postgarantie, anteprenoriat, diriginte de santier, servicii de facility management incluzand operare si intretinere BMS.

Instalatii electrice

Instalatii electrice si automatizari:

- electrotehnice

- electromecanice

- hidraulice

- pneumatice

Retele si instalatii electrice medie si joasa tensiune;

Tablouri forta, comanda, control si semnalizare;

Sisteme reglare automata locala si de la distanta;

Sisteme supraveghere video si/sau audio, echipamente spion;

Sisteme antiefractie radio si/ sau infrarosu, control acces;

Sisteme de protectie perimetrale;

Alarmare si stingere incendiu, instalatii de stins incendiu;

Automatizari porti, usi industriale si casnice

Instalatii termice.

Instalatii termice pentru centrale, cazane termice;

- arzatoare, termoconvecoare pe gaz/GPL/motorina;

- generatoare aer cald;

- instalatii ventilatie aer cald/rece;

- instalatii de climatizare, aer conditionat, dezumificatoare si umidificatoare aer;

- retele industriale, comerciale si casnice apa calda/rece;

- pompe de caldura;

- uscatoare industriale.

Instalatii sanitare.

Instalatii sanitare, retele de apa tehnica si potabila interioare si exterioare;

- sisteme de canalizare, instalatii pluviale.

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.

Compania CHESO ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.
CHESO ENERGY Calea Chisinaului nr. 43 Iasi IS 700179 Romania
0727 707 202 e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
 
24/24, 7/7 apelati serviciul Call Center 0727 707 202, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 

 

System - Sistemele functionale ale casei tale prin Cheso Energy

 

Control

Home

Energy

System

Optimization

Sistemele functionale ale unei case inteligente pot fi automatizate pentru a satisface necesitatile cladirii si ale utilizatorilor, pot fi imbunatatite si eficientizate continuu in limitele legilor fizicii si ale posibilitatilor materiale.

Fiecare functie a casei si fiecare necesitate umana de zi cu zi poate fi automatizata intr-un grad mai mare sau mai mic. Spre exemplu intr-un scenariu din viata unui om normal in care ne trezim, aprindem lumina in cateva zone, deschidem draperiile, dezarmam alarma, deschidem un geam pentru aerisire sau setam centrala/aerul conditionat la alt nivel, pornim filtrul de cafea, hranim animalul de companie, pornim masina intr-o zi de iarna, dezapezim aleea, pornim aspersoarele pentru gazon vara.... si lista continua... dar totul poate fi grupat intr-un scenariu prestabilit si atunci cand ne trezim, apasand un buton, acestea sa se intample in cateva secunde. Este evident ca economisim timp, energie si putem fi cu cei dragi mai mult si suntem si mai odihniti si deloc stresati.

Casa inteligenta este gandita sa functioneze ca un sistem (system) controlat de o unitate centrala care este la dispozitia noastra prin diferite metode de comunicare (telecomanda, telefon, tableta) si ne poate satisface promt comenzile. Unitatea centrala administreaza fiecare sistem in parte, in functie de informatiile culese de la senzorii instalati si indicatiile noastre. Evident ca fiecare sistem individual va contine functii grupate dupa natura lor fizica: sistemul de control iluminare va coordona iluminatul prin administrarea retelei de iluminat dar si prin utilizarea luminii naturale disponibile prin deschiderea draperiilor sau a altor puncte de iluminat natural.

O casa inteligenta poate cuprinde:

 1. Sistem de control iluminare ( spatiu interior, exterior, administrare energie de la diferite surse: lumina solara naturala, iluminare energie furnizata de panouri solare sau turbina eoliana, jaluzele si draperii automatizate, iluminare parcare, piscina etc. )
 2. Sistem de control audio-video ( TV, sisteme audio, cinema, muzica ambientala, internet, wifi etc. )
 3. Sistem de control temperatura ( incalzire spatiu, incalzire prin diferite sisteme: centrala termica , in pardoseala, panouri; sistem de aer conditionat, racire, reglare a umiditatii, dezumidificare etc. )
 4. Sistem de securitate ( alarma, blocare automata, interfon, anti-efractie, monitorizare video, comunicare firma securitate, etc. )
 5. Sistem de irigare ( detectarea umiditatii gazonului, irigare automata, adaptarea la conditiile climatice a sistemului de irigare etc.)
 6. Sistem de control acces ( interfon, sistem de senzor de prezenta, deschidere automata usi acces parcare, garaj, intrare si blocare automata, etc. )
 7. Sisteme de degivrare automata ( incalzirea automata a suprafetelor pentru topirea ghetii sau zapezii, etc. )
 8. Sistem detectare avarii si pericole ( detectarea scurgerilor, detectarea defectiunilor, pierderi de gaz, apa, scurtcircuitare sisteme, etc.)
 9. Sistem de control de la distanta ( monitorizarea si activarea de la distanta a sistemelor prin intermediul smartphonului, laptopului, tabletei, e-mail, etc. )
 10. Sisteme de alarmare automata in cazul anumitor scenarii ( detectare fum, foc, scurgeri de gaze, sunete puternice, buton de panica, situatii medicale, etc. )

Sistemele implemantate intr-o casa inteligenta nu sunt limitate la cele prezentate aici sau impuse de un furnizor. Casa inteligenta este un concept in sine, un proiect in proiect si nu poate fi aplicat standardizat la orice configuratie. Casa inteligenta trebuie construita inteligent de la bun inceput, schitata de la bun inceput in proiectul casei si implementata cu atentie pana la receptia finala.

Casa inteligenta nu inseamna o serie de tehnologii aliniate intr-o casa ci un tot unitar care functioneaza in acelasi scop, o serie de sisteme administrate unitar, o configuratie realizata personalizat pentru fiecare proiect.

Cheso Energy panouri solare turbine eoliene centrale termice panouri radiante invertoare incalzire pardoseala Iasi

CHESO ENERGY importa, distribuie si  instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, panouri radiante infrarosu.

            Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam un raport preturi / calitate intr-o plaja care sa satisfaca toate dorintele. 

Compania CHESO ENERGY va ofera pentru casa/ spatiul dumneavoastra solutii pentru instalatii, sisteme hibride: energie electrica si termica obtinute din surse regenerabila - solara, eoliana, geotermala, combinata cu energie din surse conventionale - lemn, peleti, carbune, gaz metan, curent electric.

Oricine, oriunde, oricand... soare, lumina si caldura!

Panouri solare. Panouri fotovoltaice. Turbine eoliene.

CHESO ENERGY va ofera consultanta, elaborarea de studii tehnice pentru instalatii, preturi, durata executie, consiliere in gasirea celor mai bune solutii practice - tehnice, incluzand oferte de materiale, executie, contracte de garantie si postgarantie, anteprenoriat, diriginte de santier, servicii de facility management incluzand operare si intretinere BMS.

Instalatii electrice

Instalatii electrice si automatizari:

- electrotehnice

- electromecanice

- hidraulice

- pneumatice

Retele si instalatii electrice medie si joasa tensiune;

Tablouri forta, comanda, control si semnalizare;

Sisteme reglare automata locala si de la distanta;

Sisteme supraveghere video si/sau audio, echipamente spion;

Sisteme antiefractie radio si/ sau infrarosu, control acces;

Sisteme de protectie perimetrale;

Alarmare si stingere incendiu, instalatii de stins incendiu;

Automatizari porti, usi industriale si casnice

Instalatii termice.

Instalatii termice pentru centrale, cazane termice;

- arzatoare, termoconvecoare pe gaz/GPL/motorina;

- generatoare aer cald;

- instalatii ventilatie aer cald/rece;

- instalatii de climatizare, aer conditionat, dezumificatoare si umidificatoare aer;

- retele industriale, comerciale si casnice apa calda/rece;

- pompe de caldura;

- uscatoare industriale.

Instalatii sanitare.

Instalatii sanitare, retele de apa tehnica si potabila interioare si exterioare;

- sisteme de canalizare, instalatii pluviale.

CHESO ENERGY importa, distribuie si instaleaza panouri solare termice cu tuburi vidate pentru incalzire locuinte, incalzire in pardoseala si apa calda menajera; panouri solare electrice cu celule fotovoltaice, eoliene - turbine eoliene verticale si orizontale, invertoare solare si eoliene, centrale termice pe lemne, centrale termice electrice si pe gaz, aparate aer conditionat inverter, panouri radiante infrarosu. Solutii pentru instalatii de incalzire, instalatii electrice, sanitare si instalatii termice inclusiv incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic apa sunt produsele si serviciile pe care Compania CHESO ENERGY vi le ofera cu caldura, cu profesionalism, la cel mai inalt nivel al tehnologiei, incercand in permanenta sa realizam raporturi pret / calitate intr-o plaja larga care sa satisfaca toate optiunile dumneavoastra. Multumim pentru timpul, atentia si interesul acordat produselor si servicilor CHESO ENERGY.

Energy- energia caminului tau de la Cheso Energy

 

 

 

Control

Home

Energy

System

Optimization

Stilul de viata modern este caracterizat de dinamica si lipsa timpului, dar la fel de mult este orientat spre a-ti face viata din ce in ce mai simpla. Integrarea sistemelor inteligente in casa ta sau in biroul tau iti poate simplifica si imbunatati mediul in care traiesti si iti poate eficientiza consumul de energie.

Iluminatul si climatizarea sunt principalele surse de costuri in majoritatea caselor si birourilor, iar simpla integrare a sistemelor inteligente iti poate reduce costurile prin eficientizarea consumurilor. Coborarea jaluzelelor sau draperiilor atunci cand este frig si incalzirea doar a camerelor pe care le folosesti iti economiseste banii pentru costul incalzirii. Folosind luminile doar acolo unde ai nevoie de ele, modificand intensitatea lor in functie de lumina naturala si utilizand lumini diferite pentru a crea atmosfera sau scenarii pre-definite, nu numai ca design-ul spatiului va arata mai bine, dar vei economisi si bani.

Solutiile pot merge mai departe cu controlul climatizarii: statii meteo care te vor ajuta sa controlezi sistemele in casa sau cladirea ta in functie de mediul exterior, sisteme inteligente de umbrire ce urmaresc Soarele pentru a tine departe de caldura lui camerele pe care tu le vrei racoroase.

Managementul Energetic este o suma de masuri planificate si realizate pentru atingerea obiectivului de utilizare a minimului de resurse energetice, fara a influenta confortul (in birouri sau locuinte) sau retelele de productie (in fabrici), maximizandu-se in acest fel, profitul. El se aplica tuturor consumatorilor de energie: industrie, cladiri de birouri, centre de agrement, locuinte, etc.

 Faptul ca vi se promite o factura mai mica folosind un anumit tip de becuri, anumite intrerupatoare, o retea electrica cu o anumita configuratie nu inseamna management energetic al casei, asa cum casa inteligenta nu este o casa in care au fost adunate un numar de gadgeturi frumoase, estetice mai mult sau mai putin, si  foarte scumpe. Casa inteligenta este un proiect in sine, un ansamblu de masuri gandite din faza de schita pana la receptie, cu lucrari care au costuri suplimentare, cu multe avantaje dar si cu restrictii, o investitie in viitor si nu o economie la realizarea locuintei.

 

Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
Soare, lumina si caldura.
Compania CHESO  ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.

 

 

Control - Casa Inteligenta Cheso Energy

Controlati intreaga casa din orice loc va aflati

 

 

Control

Home

Energy

System

Optimization

 

Va imaginati ce bine ar fi ca atunci cand plecati in weekend de acasa sau in vacanta printr-o atingere de buton sa setati centrala termica, luminile, alarma, sa incuiati toate usile, sa nu mai verificati toate robinetele... Sau chiar mai bine, daca ati plecat in graba sa faceti toate acestea la semafor, in cateva secunde?

Adio alergatura si griji, graba, panica, sentimentul ca ai facut tot dar ai uitat ceva, controlatul luminilor si prizelor atunci cand pleci la job sau in vacanta. Acum, luminile, climatizarea si alarma pot fi setate printr-o simpla telecomanda, prin telefon sau tableta. Iar atunci cand te intorci acasa, baia poate fi învaluita într-o temperatura confortabila, iar muzica ta preferata sa se auda pe fundal. Cum ti se pare?

Acest lucru nu numai ca este posibil, dar din ce in ce mai accesibil pentru casa ta. Cheso Energy va ofera solutia pentru casa inteligenta pe care o doriti. La baza caselor inteligente stau echipamente specializate cu ajutorul carora poti controla lumina, aparatele electrocasnice, aerul conditionat, alarma, etc. In principiu, toate sistemele electrice si electronice individuale din casa sunt reunite intr-un tot unitar, care face posibila coordonarea centralizata a tuturor functiilor, fie din interiorul locuintei, fie de la distanta prin telefonul mobil sau prin internet. De pe iPhone-ul tau poti sa raspunzi la interfon sau sa stingi lumina fara sa te ridici din pat.

Suportul de transmisie este fie reteaua electrica existenta, fie o cablare noua, fie mediul wireless. Daca nu vrei sa iti gauresti peretii sau sa iti schimbi instalaaia electrica, poţi alege un sistem radio. Sistemele radio sunt de 100 de ori mai putin nocive decat cuptorul cu microunde sau de 40 de ori mai putin nocive decat un punct de acces WI-FI. O casa echipata cu un asemenea sistem, iti ofera mai mult confort, flexibilitate, eleganta, usurinta, securitate sporita, ambianta, dar cel mai important lucru, reducerea costurilor de intretinere prin optimizarea consumurilor de energie electrica si termica.

Se vorbeste din ce în mai des despre Sistemul de Management a Cladirilor (BMS - Building Management System), cu ajutorul caruia se proiecteaza in prezent majoritatea cladirilor de birouri si nu numai. Astfel, cu un singur calculator se pot monitoriza si controla toate sistemele mecanice si electrice dintr-o cladire. Prin intermediul unei conexiuni internet sistemul poate furniza informatii si imagini in timp real via e-mail din casa ta. Acesta reprezinta un avantaj si pentru familii; chiar daca esti la serviciu, poti vedea cum se poarta bona cu pustiul tau sa ce pozne a mai facut animalul de companie.

 

BENEFICII

 

 • importante economii de energie: electrica, termica(alte surse primare de energie)
 • puteri instalate mai reduse
 • marirea duratei de viata a echipamentelor ce deservesc cladirea
 • atingerea unor parametri de confort apropiati activitatilor specifice
 • funcţionare simplă, cu diverse funcţii repetitive programate în cazul unei funcţionări automate
 • răspuns rapid la cererile utilizatorilor, chiar şi în condiţii limită
 • intreţinere simplă, datorită facilităţilor oferite de sistem (înregistrări anterioare, alarmare automată, programe de service şi întreţinere)
 • flexibilitate în programare, conform cerinţelor, mărimii şi organizării sistemului
 • posibilităţi de dezvoltare şi extindere
 • posibilitatea de conectare software sau hardware cu alte sisteme din clădire (incendiu, efracţie, control al accesului, iluminat etc.), daca nu sunt controlate direct de BMS.

 

FUNCTIILE SISTEMULUI

Avand in vedere ca sistemele de ventilatie si climatizare sunt complet gestionate de sistemele proprii de automatizare, sistemul de automatizare va functiona ca un dispecer central pentru toate sistemele instalate in cladire: detectie efractie si incendiu, sistemele de control acces si sistemele de supraveghere video. De asemenea va monitoriza sistemele electrice si de iluminat din cladire. BMS va monitoriza starea de functionare si disponibilitate a celorlalte echipamente instalate in cladire, care asigura buna functionare a acesteia. Vor fi monitorizate starea de functionare si disponibilitate a UPS si generatorului electric, etc. Starea de functionare si disponibilitate, avariile sau alarmele generate de aceste sisteme vor fi transmise sistemului central de management.

 • urmarirea starii sau a valorilor tuturor parametrilor din sistem
 • controlul acestora cu posibilitatea modificarii dupa dorinta a starii unor parametri sau a valorii acestora
 • inregistrarea in memorie sau pe un suport si la intervale de timp alese de utilizator a evolutiei acestora ; posibilitatea creerii de grafice pe intervale de timp sau a evidentierii valorilor maxime a unor parametri; contorizari de energie (electrica / termica)
 • alarmarea si actionarea asupra unor echipamente specializate in caz de situatii definite ca avarii. Dupa caz acest lucru poate alarma administratorul cladirii, echipe service pentru diferite echipamente tehnologice ,firme de security , pompieri
 • informarea intr-un sistem unitar ce poate fi usor de utilizat fara prea multe cunostinte de calculator. In functie de nivelul de comunicare dorit exista posibilitatea urmaririi parametrilor si cu acces remote                        

 

Daca sunteti in concediu sau la serviciu, ati uitat sau e noapte, sistemul porneste si opreste, dupa ore presetate, tot ce este conectat la reteaua de energie electrica ca aparatura electrocasnica sau sistem audio-video, lumina, regleaza temperatura si umiditate necesara prin automatizarea instalatiilor din cladire:
- iluminatul (inclusiv instalatia de udare) in curte sau in casa - doriti sa imbunatatiti instalatia electrica? Click aici!
- centrala termica sau instalatia de ventilatie-aer conditionat(ce asigura climatul termic) - click pentru a vedea oferta Cheso Energy pentru instalatii,centrale termice, panouri solare,panouri fotovoltaice,incalzire in pardoseala.
-sistemul de securitate, control acces si alarmare incendii, corelare intre sistemul de evacuare al fumului si cel de aer conditionat, instalatii de apa si statie de pompare. Doriti o instalatie de aer conditionat de la Cheso?
-televizorul, combina muzicala, sisteme de comunicatii, etc.

Interdependenta trebuie sa conduca la economie de energie în conditii de confort impuse. 

 

 

Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE,  TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII, CASA INTELIGENTA, CHESO ENERGY.
Soare, lumina si caldura.
Compania CHESO  ENERGY are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.

Dispecerat CHESO ENERGY este la dispozitia dumneavoastra 24/24, 7/7 la tel: 0727.707202, email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Prin cele 9 Sucursale din Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara, Craiova, Pitesti, Constanta, Chisinau si cele 8 puncte de lucru din Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Galati, Vaslui, Botosani si Chisinau suntem oriunde in Romania si Republica Moldova alaturi de Dvs. pentru informatii, consultanta, solicitari de Oferte Pret, interventii tehnice la instalatii electrice, termice si sanitare incluzand sisteme solare, eoliene, incalzire in pardoseala, radiante; montaj echipamente, service, intretinere, reparatii si revizii la centrale termice pe lemne, peleti, centrale electrice si pe gaz.
Calea Chisinaului nr.43
Iasi, IS
700179
Romania

 PANOURI SOLARE TUBURI VIDATE incalzire apa calda, PANOURI solare cu celule FOTOVOLTAICE, SISTEME EOLIENE - TURBINE EOLIENE SI CENTRALE ELECTRICE EOLIENE, INVERTOARE. Solutii, instalatii, sisteme de incalzire: CENTRALE TERMICE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, PANOURI RADIANTE. INSTALATII ELECTRICE, TERMICE SI SANITARE.

 

 

 

 

Panouri radiante pret

 

 Panouri radiante infrarosu, pret fara concurenta!

Trebuie sa aflam un minim de informatii inainte de a va face o Oferta de pret. 

Pentru orice problema in legatura cu preturi panouri radiante infrarosu, calcul termic, amplasare si necesar panouri radiante, informatii si consultanta va rugam sa contactati: 

Call Center, tel:  0727.707202 , sau prin e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Puteti sa ne contactati on line si de pe pagina Contact.
 

Va multumim pentru intelegere. 

Va asiguram ca in cel mai scurt timp o sa primiti Oferta de pret pentru panouri radiante infrarosu.

Compania CHESO se afla in:
 
Bucuresti, Iasi, Timisoara, Pitesti, Brasov, Cluj, Craiova, Constanta si Chisnau - Republica Moldova, cu cate un Centru Regional - Sucursala,
 
iar in orasele: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Botosani, Vaslui si Chisnau cu cate un Punct de lucru;  
astfel ca putem garanta prezenta tehnicienilor CHESO in 2-4 ore de la solicitarea dumneavoastra facuta la Call Center.
 
Panouri radiante infrarosu - eleganta, confort si siguranta.

Panouri radiante infrarosu. Cat ne ajuta la incalzire? Cand instalam panouri radiante? Unde montam panouri radiante? Panouri radiante forum, pret, preturi CHESO.

 

 

 

   Speram ca, macar din aceasta pagina, toata lumea o sa inteleaga ca PANOURILE, PANOURI RADIANTE INFRAROSU:

-  sunt frumoase, 
-  se instaleaza repede/ usor,
-  nu sunt nocive,
-  nu necesita avize/ aprobari,
 

....dar, vorbind despre panouri radiante infrarosu:

-  NU INCALZESC AERUL... pe care noi si copii nostri IL INSPIRAM!!! ( incalzesc mobila, tablourile de pe pereti, plantele din locuinta, si... o mica parte din caldura 'infrarosu' ajunge si pe covoare si pardoseala. Toate acestea! cand se vor incalzi... vor incalzi si aerul din preajma lor prin... sic! incalzire prin convectie

- costa o 'caruta de bani'!!!

- nu sunt fezabile in/ la climatul temperat continental din Romania, cand iarna, afara sunt... -20, -300C !!! Nu sunt indicate de producatori ca singura sursa de caldura cand afara sunt temperaturi sub -10 0C !!!  Cautati pe site-ul CHESO, pe orice forum..., blog, aveti posibilitatea sa luati legatura cu producatorii de panouri radiante infrarosu si sa va informati.

- consuma  1,05-1,1 KW 'curent' electric pentru fiecare 1 KW 'termic' pe care il dau!!  Atentie!: producatorii de panouri radiante infrarosu dau un 'consum mediu' ceea ce v-ar putea duce in eroare; presupunand ca o ora 'merge' si o ora 'sta', bineinteles ca... consumul mediu e la jumatate, dar atunci cand 'merge'... consuma mai mult decat un calorifer electric cu ulei pentru aceeasi putere calorica! 
   Caloriferele electrice/ radiatoarele/ aerotermele, etc, - in general tot ce e incalzire electrica - au un randament ridicat: 92-98%. Pentru cei care li se pare incomod/ inestetic un calorifer electric cu ulei MOBIL si doresc sa-si instaleze panouri radiante infrarosu FIXE pe pereti sau tavane si care costa de 3-4 ori mai mult, incalzind doar partial spatiul... compania CHESO le sta la dispozitie. 
   
   Gasiti aici un 'calculator' pentru o informare/ orientare a dumneavoastra in alegerea numarului si puterii panourilor radiante infrarosu functie de marimea spatiului pe care doriti sa-l incalziti.
          
    * 1.  CU CENTRALE TERMICE PE LEMNE - CEA MAI IEFTINA INCALZIRE!!! - la 250 lei/mc material lemnos: busteni, deseuri lemn, peleti, brichete rumegus, carbune, etc, cheltuielile/ pret , cand afara sunt - 250C iar la interior 22-24oC... sunt de 350-450 lei/luna!!! 
pentru fiecare 100m2 dintr-o locuinta, apartament, casa, vila, pensiune, hotel, etc.

    *  2. Cu CENTRALE TERMICE PE GAZ , in aceleasi conditii... 100 m2 la 22-240C,  pretul/ cheltuielile lunare sunt de 450-550 lei/luna.
          
     RETINETI! La centrale termice pe lemne sau centrale termice pe gaz, folosind si INCALZIRE IN PARDOSEALA cu agent termic - apa,  cheltuielile scad cu 30-35%!!!

    * 3. CU PANOURI RADIANTE INFRAROSU - INCALZIREA ELECTRICA ESTE CEA MAI SCUMPA INCALZIRE!!! - daca acestea 'reusesc sa faca 22-240C' cheltuielile cu factura la curent sunt de 1.500- 2.000 lei/ luna - de 3-4 ori mai mult !!!

 

Compania CHESO nu recomanda instalarea/ montarea de panouri radiante infrarosu in Romania, daca locatia/ locuinta dumneavoastra nu dispune si de un alt sistem/ sisteme de incalzire clasice: centrale termice pe lemne, gaz sau electrice.

Va rugam sa priviti cu atentie cele 2 fotografii: 
       Observati ca panourile radiante infrarosu incalzesc numai 'ce vad'!!! Si... sa nu va imaginati ca 'acolo' reusesc sa faca 22-240C cand afara sunt -200C! In cele din urma, temperatura din camera/ spatiu se 'uniformizeaza' la 10-12-140C.
 
Panour iradiante instalate in camera de zi Cheso
Panouri solare instalate in baie Cheso
 

TRANSFERUL CALDURII.


A)Transferul caldurii prin conductie.
     Cum se propaga energia termica? Atunci cand incalzim unul din capetele unei bare metalice , caldura se propaga cu repede catre celalalt capat. Spunem astfel ca metalele sunt conductoare termice. Nu toate substantele solide sunt bune conducatoare de caldura. Asfel, materialele cum sunt lemnul, sticla , plasticul nu conduc atat de bine caldura. Ele se numesc izolatoare termice. Acesta este si motivul pentru care vasele de bucatarie sunt adesea facute din metal, tocmai datorita faptului ca metalul este un conductor care propaga bine caldura de la sursa de foc catre alimente, in timp ce manerele acestora sunt confectionate din lemn sau plastic, materiale izolante, care il feresc pe cel care utilizeaza aceste obiecte sa nu se arda la maini.Lichidele, cu exceptia metalelor in stare topita (mercur), sunt slabe conducatoare termice.
     De ce energia termica nu se propaga mereu in acelasi mod? Intr-un corp solid, lichid sau gazos, moleculele se afla intr-o miscare permanenta. A incalzi un obiect inseamna a intensifica aceasta miscare. Fizicianul francez Sadi Carnot (1796-1832) a definit caldura ca fiind "o miscare printre particulele unui corp". Aceasta agitatie se propaga rapid in metale, care sunt conductoare. Ea ramane insa localizata, nu se propaga, in materialele izolatoare precum lemnul.
   
     Exemplu: Gheata care nu se topeste in apa clocotita.
     Se ia o eprubeta, se umple cu apa, se scufunda in ea o bucatica de gheata si pentru ca acesta sa nu se ridice la suprafata, se tine apasata la fundul eprubetei cu o greutate mica de cupru. Se apropie eprubeta de o flacara asfel incat flacara sa incalzeasca doar partea de sus a eprubetei. In curand, apa incepe sa fiarba, degajand nori de vapori. Dar se intampla un lucru curios : gheata de la fundul eprubetei nu se topeste. Secretul consta in aceea ca la fundul eprubetei apa nu fierbe, ea ramane rece. Fierbe doar in partea superioara. Nu avem "gheata in apa clocotita" ci "gheata sub apa clocotita" . Dilatandu-se din cauza caldurii, apa devine mai usoara si nu coboara la fund.Curentii de apa calda si amestecarea straturilor se vor produce numai in partea de sus aeprubetei, fara a cuprinde si paturile dense de jos. Incalzirea poate fi transmisa in jos numai prin conductibilitatea termica care, la apa, este foarte mica.

B) Transferul caldurii prin convectie.
     Convectia reprezinta transferul de caldura provocat de deplasarea unei portiuni calde a substantei in interiorul acesteia, avand ca efect formarea unor curenti.        Corpurile nu intra in contact, spre deosebire de transferul caldurii prin conductie. De ce se incalzeste tot continutul unui vas pus pe foc, desi numai fundul acestuia este in contact direct cu sursa de caldura? Acest fenomen se explica prin curentii de convectie care transporta caldura dinspre regiunile calde catre cele reci. Acesti curenti apar si circula in toate fluidele (lichide sau gaze) in care exista diferente de temperatura. Atat conductia cat si convectia sunt modalitati de transfer a caldurii ce necesita existenta unui suport material solid, lichid sau gazos.
 
     Exemplu: Pe gheata sau sub gheata?
     Daca dorim sa incalzim apa, asezam corpul care urmeaza a fi incalzit deasupra flacarii, nu alaturi de ea. Dar cum procedam daca dorim sa racim un corp cu ajutorul ghetii?Multi aseaza obiectul deasupra ghetii, dar acest procedeu nu este corect: aerul de deasupra ghetii, racindu-se, coboara, fiind inlocuit cu aerul inconjurator care este cald. De aici, rezulta o concluzie practica: daca vreti sa raciti o bautura sau o mancare, nu o asezati pe gheata, ci sub gheata. In acest fel se explica si constructia frigiderelor. Daca asezam vasul cu apa pe gheata, atunci se va raci numai patura inferioara de lichid, restul fiind inconjurat de aer neracit. Dimpotriva, daca asezam un cub de gheata pe capacul vasului,atunci racirea continutului va decurge mai repede. Straturile superioare de lichid racite vor cobori, fiind inlocuite de lichidul cald, care se ridica, pana cand se va raci intregul continut al vasului. Pe de alta parte, aerul racit din jurul ghetii va cobori si el si va inconjura vasul.

C) Transferul caldurii prin radiatie. (Cazul panourilor radiante infrarosu).
     Radiatia este calea de transmitere a caldurii ce nu face apel la existenta unui mediu solid, lichid sau gazos. Este modalitatea prin care soarele incalzeste Pamantul.Toate corpurile radiaza continuu energie, sub forma de unde electromagnetice.
Portiunea din spectrul radiatiei electromagnetice, asociata transferului de caldura este in domeniul radiatiei infrarosii.Prin intermediul acestei radiatii de la soare, circa 1340 Jouli de energie patrund in Pamant, in fiecare secunda, pe metru patrat de atmosfera. O parte din acesta radiatie este reflectata de paturile superioare ale atmosferei inapoi in spatiu, in timp ce o alta atinge suprafata Pamatului.
     Rezistentele inrosite ale unui radiator electric emit unde luminoase vizibile (ochiul percepe culoarea lor rosie) si unde invizibile, dar perceptibile : unde infrarosii, care transporta caldura prin aer. Un radiator este deci un aparat care transforma energia electrica mai intai in energie termica, si apoi intr-o alta forma de energie, energia radianta. Soarele este o alta sursa de energie radianta.In concluzie, corpurile isi modifica temperatura cedand sau absorbind caldura din mediu. Transferul caldurii intre corpuri se poate face fie in urma contactului dintre acestea, fie la distanta. Exista deci trei modalitati de realizare a acestui transfer: conductie, convectie si radiatie.
 
Pagina optimizata pentru: panouri radiante infrarosu, forum, blog, sunjoy, pret, incalzire in pardoseala, sisteme de incalzire, incalzire electrica, preturi, w, kw, Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Constanta, Chisinau.
 
 
 
 

Panouri radiante infrarosu, avantaje si dezavantaje

 

Panouri radiante oficiiPanouri se numeste radiante - emit radiatii termice in spectrul infrarosu - daca cel putin 50% din energia electrica consumata este transformata/ redata spatiului sub forma de energie termica radianta.

      Partile componente, inclusiv suprafata activa a unui panou radiant nu ar trebuie sa depaseasca temperatura de 800C, numai in cazuri speciale - pana la 1200C - pentru panourile montate la inaltime mare sau in locuri neaccesibile privind riscul atingerii lor de catre persoane sau in incaperi cu risc ridicat de incendiu.
 

      Pentru panouri radiante montate in locuinte pe tavan se accepta o temperatura maxima de 65-700C, iar pentru cele montate pe pereti, la care riscul/ posibilitatea atingerii lor este foarte mare - inclusiv de catre copii - temperatura maxima nu trebuie sa depaseasca 35-400C.

Atentie! Daca pentru incalzirea unei locuinte se folosesc numai panouri radiante infrarosu (electrice !), costul lunar cu incalzirea pentru acelasi confort: temperatura de 20-22 oC si umiditate de 70-75%, este mult mai mare decat incalzirea cu o centrala termica pe lemne sau gaz

      PANOURI RADIANTE INFRAROSU. Panouri radiante - avantaje si dezavantaje pentru folosirea de panouri infrarosu numite si panouri termice in sisteme termice pentru incalzire locuinte, spatii comerciale. Avantaje vs dezavantaje.

Panouri radiante infrarosu.

Avantaje.

Panouri radiante infrarosu.

Dezavantaje.

      Costurile cu achizitia si montarea panourilor radiante sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si radiatoare (calarifere). Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp relativ scurt, 2-3 ore si nu necesita lucrari complexe de constructii, instalatii, etc.
 
      Daca nu aveti contraindicatii medicale, incalzirea cu panouri radiante infrarosii poate avea efecte benefice asupra corpului uman: stimuleaza circulatia sangelui - hipotensivi, nu exista miscare/ circulatie de aer in camera, deci nici miscare de praf, mirosuri, nu se usuca aerul: astm bronsic sau afectiuni reumatice severe.
 
      Sunt recomandate in special pentru incaperi/ spatii cu inaltime mare >4-6m, acolo unde incalzirea cu surse conventionale/ clasice nu este eficienta deoarece s-ar incalzi inutil un volum foarte mare de aer, implicit cu costuri ridicate.
 
      Incalzirea cu panouri radiante infrarosu este sigura atat in ceea ce priveste securitatea si sanatatea persoanelor cat si a sigurantei si stabilitatii in functionare: nu lucreaza cu lichide sau abur sub presiune, risc scazut la incendiu si nu polueaza.
 
      Au o durata de viata de 10-15 ani si nu necesita intretinere speciala.
 
      Instalarea de panouri radiante nu este supusa/ limitata de existenta unor prescriptii tehnice legislative deci nu sunt necesare/ oligatorii avize sau autorizatii iar montajul poate fi facut chiar de catre beneficiar fara a fi nevoie de experienta in instalarea de sisteme si instalatii termice.
 
      Sunt ecologice: nu degaja fum, noxe, CO, etc.
      Un panou radiant nu incalzeste aerul! Incalzesta numai mobila, pardoseala sau persoanele din spatiul respectiv, dar numai suprafetele pe care "le vede" panoul radiant. Ca o comparatie - poate nefericita - e ca atunci cand stam cu prietenii intr-o seara racoroasa in jurul unui foc si acesta ne incalzeste... numai fata! fiind nevoiti de cele mai multe ori sa ne intoarcem... si cu spatele la foc!
 
      La incalzirea cu panouri radiante intr-o locuinta obisnuita (2,5 - 2,8 m inaltime) nu se face economie la... factura de energie electrica: pentru 1 Kw termic se consuma...cel putin! 1 Kw electric !Panourile radiante se preteaza mult mai bine in incaperi/ spatii comerciale, hale de productie cu inaltime mare ( 4-6m).
 
      Nu optati pentru incalzire cu panouri radiante daca nu aveti in casa si o instalatia clasica de incalzire cu ... calorifere! Un panou radiant incalzeste numai ce vede ! astfel ca tavanul sau peretele din spatele lui - pe care este montat - ramane rece si la  "-200C afara, acesta nu numai ca ramane rece si o sa faca igrasie dar o sa si inghete aproape instantaneu.
 
      Datorita puterii reduse - cele mai multe panouri radiante au 300-500W se preteaza numai pentru incalzirea spatiilor mici de pana la 4m2 pentru fiecare panou, astfel ca un singur panou este eficient doar intr-o baie, bucatarie sau hol de acces. Pentru un salon de apartament de 5 x 4m = 20m2, fiind necesare pana la 4!!! panouri radiante infrarosu.
 
      Nu cereti de la panouri radiante de 300W sa va incalzeasca o camera asa cum o face un radiator electric de 2.000W.
 
      Inertie termica - practic inexistenta. Un calorifer ramane cald 30-40 min. dupa oprirea centralei, pardoseala incalzita ramane calda 2-4-6 ore, spre deosebire de panouri radiante care se racesc instantaneu dupa ce au fost oprite/ decuplate.
 
      Daca pentru incalzirea unei locuinte se folosesc numai panouri radiante infrarosu (electrice !), costul lunar cu incalzirea pentru acelasi confort, este mai mare decat incalzirea cu o centrala termica pe gaz!

Panouri radiante infrarosu, pret, calculator w/mp, putere, Kw, consum mediu.

Compania CHESO, prin sucursalele din teritoriu: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta si Chisinau va pune la dispozitie panouri radiante infrarosu la cel mai bun raport pret/ calitate.

 

Considerand ca suntem de buna credinta, avem o datorie de onoare fata de dumneavoastra sa va informam ca incalzirea cu panouri radiante infrarosu este o incalzire... electrica, aceasta fiind de 2-3 ori mai scumpa decat incalzirea cu centrale termice pe gaz si de 3-4-5 ori mai scumpa decat incalzirea cu centrale termice pe lemne.
Va rugam sa acordati atentie si urmatoarelor pagini de pe site-ul nostru, din presa nationala sau de pe forum.

Principala caracteristica tehnica referitoare la panouri radiante infrarosu este randamentul (eficienta). In functie de tehnologia 'radianta' folosita, acesta poate lua valori intre 92-98%. Deci: eficienta panourilor radiante nu tine de... numele !!! producatorului ci de tehnologia folosita. Si la 'scumpul' Sunjoy... avem si randamente de 92% si de 98%.
Panouri radiante infrarosu pe care Compania CHESO le ofera au o eficienta de 96%, 5 ani garantie si sunt produse in Rusia. Sunt cele mai vandute panouri radiante in Moscova unde temperatura pe timpul iernii poate ajunge si la -30 oC.

Panouri radiante infrarosu - sticla transparente -seria C.PRL CHESO

 


COD/ Denumire
PANOURI RADIANTE  
Putere 
 
 
(W)
Consum mediu
 
 
(W/ ora)
Inaltimea minima
 recomandata
pentru instalare
 (m)
Incalzire
 
IARNA
(m2)
Incalzire
PRIMAVARA
TOAMNA
(m2)
Dimensiune
PANOURI
RADIANTE
(cm)
Greutate
PANOURI 
RADIANTE
(Kg)
Intensitate/
tensiune
 
(A/V)
Pret
 
 
(euro)
C.PRL.04
400
40 - 180
1,8
4
8
750/ 120/ 55
2.5
1,8/ 220
120
C.PRL.06
600
50 - 200
1,8
6
12
1005/ 120/ 55
3.3
2,7/ 220
135
C.PRL.10
1.000
85 - 350
2,2
10
20
1515/ 120/ 55
4.8
4,6/ 220
165
C.PRL.13
1.300
110 - 450
2,2
13
26
1715/ 120/ 55
5.3
6,1/ 220
180
C.PRT.06
(pentru tavane false)
600
50 - 200
1,8
6
12
600/ 600/ 25
3.8
2,7/ 220
165
C.PRT.07
700
70 - 250
1,8
7
14
900/ 208/ 15
4
2,8/ 220
240
C.PRT.10
1.000
85 - 350
2,2
11
22
900/ 338/ 15
6
4,5/ 220
270
C.PRT.13
1.300
110 - 450
2,2
14
28
900/ 428/ 15
8
6,0/ 220
290
C.PRT.20
2.000
 150 - 650
2,5
20
40
1585/ 348/ 23
10,8
10/ 220
350

Modelele de panouri radiante infrarosu C.PRT.06 -  NANO ENERGY se folosesc la tavanele casetate avand dimensiunea exacta a unei casete 600 x 600 mm, dar se pot fixa atat pe un tavan clasic cat si pe perete.

- Consumul mediu este calculat pentru perioada de iarna luand in consideratie conditiile climaterice ale Romaniei ( temperaturi iarna de -200C), cu conditia ca panourile radiante infrarosu sa fie conectate la un termostat, astfel ca, in functie de izolatia termica a cladirii acesta sa functioneze 5-20 min/ora.

 - Suprafata incalzita in urma folosirii panoului ca sursa unica de incalzire pe timpul perioadei de iarna!!!

- Suprafata incalzita in perioada de toamna-primavara sau in urma utilizarii de panouri radiante infrarosu ca sursa suplimentara de incalzire pe langa cele clasice cu centrale termice pe lemne, gaz, sau electrice!!!

- Seria C.PRT.  se deosebeste de C.PRL.  prin faptul ca la acestea, placa radianta din sticla este acoperita cu un strat de ceramica care 'duce' la o sporire cu 3-4% a randamentului panoului radiant.

 - Seria C.PRT. sunt  panouri radiante infrarosu unicate. La constructia/ fabricarea acestora au fost folosite tehnologii si inventii de ultima ora. 

- Toate panourile radiante se pot monta atat pe tavan cat si pe perete.


    Panouri radiante infrarosu, incalzire cu eficienta maxima. Raport pret / calitate foarte bun. Distributie in 2013 prin Sucursalele CHESO din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Constanta si Chisinau.

 

 

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante

      Panouri radiante infrarosu - incalzire radianta. S-a scris mult si se comenteaza in permanenta despre eficienta termica, confortul, aspectul placut, usurinta montarii, pretul scazut, efectele benefice asupra sanatatii, economiei la factura pentru incalzirea spatiilor fie ca se folosesc in locuinte -apartamente, case, vile, fie in sedii comerciale, de productie sau de interes public.
      Daca punem intr-o balanta avantaje si dezavantaje ale incalzirii radiante cu panouri radiante infrarosu o sa observam ca aceasta - balanta - o sa se incline in favoarea comerciantilor... au un interes mai mare in comercializarea/ vanzarea sau in favoarea beneficiarilor care deja si-au instalat aceste panouri radiante infrarosu.
     
      Retineti va rugam 3 dezavantaje foarte importante la incalzirea cu panouri radiante!
 
            - Un panou radiant nu incalzeste aerul! Incalzesta numai mobila, pardoseala sau persoanele din spatiul respectiv, dar numai suprafetele pe care le vede panoul radiant. Ca o comparatie - poate nefericita - e ca atunci cand stam cu prietenii intr-o seara racoroasa in jurul unui foc si acesta ne incalzeste... numai fata! fiind nevoiti de cele mai multe ori sa ne intoarcem... si cu spatele la foc!
            - La incalzirea cu panouri radiante intr-o locuinta obisnuita (2,5 - 2,8 m inaltime) nu se face economie la... factura de energie electrica: pentru 1 Kw termic se consuma...cel putin 1 Kw electric ! Panourile radiante se preteaza mult mai bine in incaperi/ spatii comerciale, hale de productie cu inaltime mare ( 4-6m).
            - Nu optati pentru incalzire cu panouri radiante infrarosu daca nu aveti si o instalatia clasica de incalzire cu ... calorifere! Un panou radiant incalzeste numai ce vede astfel ca tavanul sau peretele din spatele lui - pe care este montat - ramane rece si la -200C afara, acesta nu numai ca ramane rece si o sa faca igrasie dar o sa si inghete aproape instantaneu.
 

Panou radiant baiePanouri radiante infrarosu, tehnologii:

Panouri radiante infrarosu (electrice).

 

 

      Un panou radiant este cu atat mai performant daca reuseste sa transforme cat mai multa energie electrica in energie termica radianta; aceasta conversie realizandu-se in proportii de la 50 pana la 90% in functie de tehnologia si materialele utilizate.

 

      Panourile radiante au in interior o rezistenta electrica care incalzesc prin convectie o suprafata - sticla, metal, ceramica - care, incalzindu-se, emite radiatii infrarosii. Asta inseamna ca o parte din energia electrica (termica) se pierde inainte de a fi transformata in... radiatii infrarosii. 

 

 

 

      IMPORTANT !

 

     In conditiile climatice ale Romaniei, cu un sezon rece:  temperaturi sub 100C - timp de 5-6 luni/ an, si cu ierni geroase: temperaturi sub  - 100C timp de 2-3 luni/an, Compania CHESO nu recomanda instalarea de panouri radiane in locuinte decat in cazuri speciale si numai ca... aport la incalzirea clasica cu calorifere, si numai dupa o buna/ sigura informare a beneficiarului privind avantajele si dezavantajele acestui tip de incalzire radianta.

 

 

 

      Pentru spatiile cu inaltime mare: 4-6 -12m, ramane totusi una din cele mai bune alternative! Trebuie sa stim totusi, ca in aceste cazuri, chiar daca investitia este la inceput mai mare, se amortizeaza mai repede si cu rezultate termice  mult mai bune daca folosim panouri radiante incalzite cu apa calda si nu cu... curent electric! - ceva asemanator cu incalzire prin pardoseala, care ramane - in conditiile climatice ale Romaniei - cel mai fiabil mod de incalzire.
 
 

Compania CHESO se afla in:

Bucuresti, Iasi, Pitesti, Brasov, Cluj, Timisoara Craiova si Constanta, Chisinau
cu cate un Centru Regional, iar in toate cele 6 judete din Moldova:

 

Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Botosani si Vaslui.
cu cate un Punct de lucru; astfel ca putem garanta prezenta tehnicienilor CHESO in 2-4 ore de la solicitarea dumneavoastra facuta la Call Center.

 

Contactati-ne acum pentru calcul termic si Oferta de pret panouri radiante infrarosu!

 

PANOURI RADIANTE. Informatii, consultanta pentru panouri radiante infrarosu, numite si panouri termice. Avantaje si dezavantaje panouri infrarosu, preturi panouri radiante infrarosu sunjoy, plasma, folie.

Call Center, tel:  0727.707202

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Panouri radiante:
 Panouri radiante - incalzire radianta.
 Panouri radiante - confort si eficienta termica.
 Panouri radiante - caldura pentru o viata.

 

 

CHESO : Control Home Energy System Optimization

Echipamente, instalare si mentenanta pentru panouri solare termice si fotovoltaice, turbine eoliene si instalatii termice de la Cheso Energy. Energue regenerabila.

Casa inteligenta, smart house, smart home, intelligent house, home, smart, control, energy, system, optimization, cheso, temperatura, panouri, solare, fotovoltaice, turbine, eoliene, centrale, termice, incalzire, pardoseala, termopane, termopane iasi,casa, inteligenta

panouri,solare,incalzire,apa,calda,menajera,tuburi,vidate,heat,pipe,preturi,sisteme,instalatii,pardoseala,centrale,termice,locuinta,incalzita,nepresurizate,presurizate,Split,montaj,programul,casa,verde,2013,iasi,bucuresti,cluj,timisoara,brasov,craiova,pitesti,bucuresti,constanta,chisinau,
panouri fotovoltaice, panouri fotovoltaice iasi, panouri fotovoltaice preturi, panouri solare fotovoltaice, panouri solare, panouri solare iasi, panouri solare pret, panouri solare apa calda, centralesolare, centrale electrice, celule, celule fotovoltaice iasi
eoliene, pret, iasi, eoliene pret, turbine eoliene, turbine eoliene iasi, turbine eoliene pret, generatoare, centrale, instalatii eoliene, parcuri, eolian, turbine eoliene verticale, eoliene verticale, turbine eoliene orizontale.
centrale termice, instalatii, centrale lemne, centrale peleti, carbune, rumegus, brichete, centrale gaz, centrale electrice, gazeificare, condensatie, electrice, centrala, termica, caldura, apartament, bloc, preturi, pret, combustibil, solid, casa, vila, calorifere, incalzire, pardoseala, cheso, kw, solutii, apa, calda, dezavantaj, putere, termostat, ambient, iasi, 2013, bune, ieftine, forum, rate, reparatii, service, tiraj, fortat, cazan, caldura, montaj, revizii, fonta, otel, forum, ups.

Contacteaza Cheso Energy